Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/04/jeans-klein.jpg

Kledingmerken van Nederlandse bodem Oer-Hollands om trots op te zijn.

Nederland staat nou niet echt bekend als mode-land. Toch heeft ons land verschillende kledingmerken die een stempel wisten te drukken op de internationale mode-industrie. Sommige merken zijn zelfs al wereldwijd bekend, andere zijn nog in opkomst.

Maar waar halen deze Nederlandse modemerken hun inspiratie vandaan? Alle onderstaande kledingmerken komen van Nederlandse bodem en zijn te verkrijgen bij Only for Men.

Denham
Iedereen draagt wel eens een spijkerbroek. Nederland staat dan ook bekend om zijn jeans. Jason Denham, een jeansmaker uit Engeland, had er een obsessie voor en besloot in 2008 om in Nederland zijn eigen jeanscollectie op de markt te brengen. Zijn bedrijf genaamd Denham is gevestigd in Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot een merk met een complete collectie aan jeans, chino’s, shirts, truien en jassen, Met als kenmerk een rauw randje. Denham is verkrijgbaar in alle winkels van Only for Men en in onze webshop m.u.v. de winkels in Waalwijk en Reusel.

Scotch & Soda
Het Nederlandse kledingmerk Scotch & Soda is in 1985 ontstaan in Amsterdam. De classic en vintage kledingstukken zijn geïnspireerd op invloeden van over de hele wereld. Bij het uitwerken van de kledingstukken wordt elk middel gebruikt dat er voor handen ligt. Ook de binnenzijde wordt hierin meegenomen. De kledingstukken zijn rijk aan details, zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is gezond. Scotch & Soda streeft ernaar dat hun kleding met veel plezier en liefde gedragen wordt. Scotch & Soda is verkrijgbaar in alle Only for Men winkels en in de webshop m.u.v. Waalwijk, Helmond en Reusel.

Deel dit bericht: