Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/03/trends-klein.jpg

Kledingtrends voor mannen voorjaar/zomer 2019 Voor welke items moet jij dit seizoen gaan?

Het nieuwe modeseizoen is aangebroken! De tijd van het jaar om je garderobe om te gooien en aan te vullen met nieuwe items. Maar voor welke items moet je dit seizoen gaan? Dat lees je hier!

Ook dit seizoen zijn er natuurlijk weer kledingtrends voor mannen. De trends deze lente en zomer gaan vooral over kleuren en prints. Wij vertellen welke kledingstukken er niet meer mogen ontbreken in jouw garderobe!

Ga dit seizoen voor opvallend

Dit seizoen kun je niet meer om de opvallende kleuren heen. Denk hierbij aan rood, geel, blauw en groen. Misschien is dit niet je eerste keuze maar geloof ons: als je het goed stijlt, zie je er stijlvol uit! Combineer een trui in een opvallend, zomers kleurtje met bijvoorbeeld een rustige jeans. Ben je overtuigd? Deze gele sweater is lekker opvallend.

Technische jassen

Bij jassen gaan we juist voor technisch in plaats van opvallend. Jassen moeten er natuurlijk wel stijlvol uit zien, maar daarnaast moeten ze ook echt functioneel zijn. Mannen willen een jas met veel zakken, die comfortabel zit en waterdicht is. En dat snappen we. Je ziet er goed uit in deze jas en weet zeker dat je tegen weer en wind beschermd bent.

Allover prints

Tot slot zien we dit seizoen allerlei soorten prints voorbij komen. En deze prints vind je dan ook allover terug op kledingstukken, zelfs bij overhemden. Een merk die veel overhemden met een allover print in het assortiment heeft, is A Fish Named Fred. Tussen de printjes is vooral de Hawaï-print deze herfst en zomer zeker niet te missen. En wij snappen wel waarom, je krijgt meteen zin in de zomer.

Ben jij naast deze kledingtrends ook benieuwd naar de trouwpak trends van 2019? Ook deze hebben wij op een rijtje gezet zodat jij er goed uitziet op jouw grote dag!

Deel dit bericht: