Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/kleed-je-als-de-mol.jpg

Kleed je als: de Mol Dit droeg mol Rob Dekay bij de finale van Wie is de Mol 2020.

Kleed je als de mol

Zaterdag 14 maart 2020 vond de zinderende finale van het twintigste seizoen van Wie is de Mol plaats. Rob Dekay, Buddy Vedder, Miljuschka Witzenhausen en Nathan Rutjes waren de laatste vier overgebleven kandidaten. Nu de mol eindelijk bovengronds is, waren wij net zo verrast als jullie. Onze collega’s in Doesburg kleedden hem namelijk voor de finale uitzending!

“Wil jij net zo stijlvol als de mol verschijnen op je eerste date of een familiediner? Dat kan, als je belooft niet te mollen dan!”

Wie is de Mol finaleoutfit

De finaleoutfit van Rob bestond uit een knitted slim fit overhemd in wit. Daarover droeg hij een geblokt gilet en prachtig wolmix bruin pak van Dutch Dandies. Want overdressed zijn bestaat wat ons betreft niet, ook niet als je de mol bent!

Schoenen en accessoires

De look werd afgemaakt met stoere cognackleurige Greve schoenen van glad leer met opvallende gespen. Geen look van de eigenzinnige singer-songwriter is compleet zonder een goede opvallende hoed. Helaas niet bij ons verkrijgbaar, maar bij hoedenzaak Jos van Dijck uit Utrecht.

Geen liefhebber van hoeden? Wij weten zeker dat jij deze outfit ook prima aankan zonder!

Foto: Wie is de Mol – AVROTROS

Deel dit bericht: