Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/07/krakatau-klein.jpg

Krakatau jassen mogen niet ontbreken in jouw garderobe!

Vanaf het najaar verkrijgbaar bij The Bakery en in onze webshop.

In het najaar worden er weer leuke merken toegevoegd aan het assortiment. Zo ook het merk Krakatau. Je shopt dit merk in het najaar bij onze jeansstore The Bakery in Reusel én in onze webshop van Only for Men!

Krakatau is een jassenmerk dat in 1999 is opgericht in Sint Petersburg. De jassen staan vooral bekend om de bescherming die ze bieden in slechte weersomstandigheden. Maar daarnaast zien ze er natuurlijk ook modieus uit en worden ze éénmalig in beperkte oplages gemaakt. Zo is iedere jas uniek.

Collectie

De collectie van Krakatau heeft items die geïnspireerd zijn op militaire en technische kwaliteiten met vooral bovenkleding in het assortiment. De functionaliteit zoals verstelbare kappen, verborgen zakken en technische waterdichte stoffen zijn belangrijke kenmerken van de kleding uit de collecties. Het merk staat vooral bekend om hun jassen.

Jassen met technische stoffen

De slogan van Krakatau is ‘Urban Techwear.’ Krakatau gebruikt dan ook technische stoffen en maakt hier de meest unieke en bijzondere designs mee. Er wordt gebruik gemaakt van stoffen met veel isolatie waardoor de jassen wind- en waterdicht zijn. Zo kun je ze in het najaar goed gebruiken bij slechtere weersomstandigheden. Oftewel: de jassen van dit merk mogen niet ontbreken in jouw najaarsgarderobe.

Wil je de items van Krakatau shoppen? Dan moet je nog even wachten tot het najaar. Let er wel op, dat je het merk niet in alle vestigingen vindt van Only for Men maar alleen bij The Bakery en in de webshop.

Is Krakatau jouw favoriete merk? Of draag je vaak iets van Krakatau? Dan is de collectie van Elvine echt iets voor jou!

Ben je benieuwd naar andere merken die je shopt bij Only for Men? Lees dan deze blog over het merk Corneliani!

Deel dit bericht: