Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/leeg-blog-bestand.jpg

La Boucle herenriemen Je shopt deze kleurrijke riemen ook bij Only for Men!

Mannen, laten we eerlijk zijn: we kunnen niet zonder een goede herenriem. Het accessoire is naast het feit dat het je broek op zijn plaats houdt ook nog eens stoer, modieus én stijlvol. Ben jij op zoek naar een herenriem die comfortabel is, milieubewust geproduceerd is én uniek qua design? De herenriemen van La Boucle bieden jou de perfecte oplossing!

La Boucle verkoopt niet zomaar herenriemen. Het unieke concept van La Boucle bestaat namelijk uit veel méér dan alleen een riem. Ontdek hier het verhaal over La Boucle en shop jouw favoriete riem voor mannen!

Duurzame herenriemen

La Boucle houdt zich erg bezig met duurzaamheid. Zo zijn de riemen gemaakt van plantaardig gelooid leer en worden ze verpakt in gerecycled materiaal. Er wordt zelfs een boom geplant voor elk verkochte riem! De producten zijn van hoge kwaliteit en dat past perfect binnen ons aanbod topmerken.

Duurzaam betekent ook lang houdbaar. Mannen en vrouwen zijn tegenwoordig niet meer toe aan goedkope producten die snel kapotgaan; de producten moeten van goede kwaliteit zijn én lang meegaan! Riemen van La Boucle zijn met zorg geproduceerd en geven jou de garantie dat je er jaren mee kunt doen. Wees dus gerust, want snel kapot gaat deze riem niet!

Uniek concept

Naast dat herenriemen van La Boucle bijdragen aan een beter milieu is ook de riem zelf van een uniek design. De riemen zijn geschikt voor mannen én vrouwen en zijn slechts verkrijgbaar in één maat. Door de stretch zit de riem altijd comfortabel, welk figuur je ook hebt. Perfect voor elk soort activiteit!

La Boucle riemen hebben daarnaast ook geen authentieke riemgaatjes. Je kunt zelf kiezen waar je gesp het meest comfortabel zit, zonder je riem kapot te maken, ideaal!

En als dit nog niet overtuigend genoeg was: riemen van La Boucle zijn ook nog eens waterbestendig én metaaldetectorvriendelijk! Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je door de douane moet of als het regent. Draag de riem dus wanneer het jóu uitkomt en ontdek de verrassende kleuren in onze collectie herenriemen van La Boucle. Welke kleur is jouw favoriet?

Houd je van leren schoenen? Lees hier hoe Greve schoenen worden gemaakt!

Deel dit bericht: