Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/11/interview-Leroy-fan-van-Only-for-Men.jpg

Leroy is fan van onze winkel in Waalwijk: “Ik kom wekelijks langs.” Onze fan aan het woord

Interview Leroy fan van Only for Men

Twee jaar geleden kwam Leroy onze winkel in Waalwijk binnen voor een nieuwe broek. De sfeer en service bevielen hem zo goed, dat hij zodoende wel eens op vrijdag bleef hangen na sluitingstijd. “Voor mij zijn de modeadviseurs meer een groep vrienden geworden die kleren verkopen. Ik kwam dan ook wekelijks even langs. Als de winkel weer open mag, dan ben ik er gewoon weer!”

Omdat niemand beter kan vertellen waarom shoppen in onze winkels zo gemakkelijk is, laten we graag onze fans aan het woord over hun ervaring. De vijfentwintigjarige Leroy vindt vooral de persoonlijke aanpak en service een groot pluspunt. “Ik heb een moeilijke maat, maar ze laten in de winkel alles voor me vermaken zodat het gewoon goed zit. Ik kan blindelings op hen vertrouwen dat ik geen spijt krijg van mijn aankoop.”

Bijzondere band met het winkelpersoneel

Niet alleen bleef Leroy geregeld wat drinken na sluitingstijd, ook bezocht hij vaak samen met het winkelteam wedstrijden van voetbalclub RKC Waalwijk. Daarnaast hielpen zij hem toen hij flink afviel en zoekende was naar welke stijl en pasvorm bij hem paste. “Het was bijzonder om tijdens mijn afvaltraject iedere keer een maat kleiner te kunnen kopen of mijn nette riem te moeten laten vermaken door de jongens. Die momenten waren leuk om samen mee te maken.”

“Het was bijzonder om tijdens mijn afvaltraject iedere keer een maat kleiner te kunnen kopen of mijn nette riem te laten vermaken door de jongens. Die momenten waren leuk om samen mee te maken.”

Fan van Hyperflex en Dutch Dandies

“Ik draag graag Dutch Dandies en Replay. De Hyperflex broeken van Replay zitten geweldig lekker. De truien van Dutch Dandies heb ik in alle soorten en maten, van turtleneck tot schipperstrui en in verschillende kleuren. Op mijn verlanglijstje staan nog de nette schoenen uit de collectie van Dutch Dandies in samenwerking met Greve. Het verhaal achter hoe deze schoenen gemaakt zijn, vind ik prachtig en hoe mooi is het dat de schoenen met de hand worden gekleurd?”

Meer weten over deze bijzondere schoenencollectie? Lees dan: “Dutch Dandies by Greve exclusief verkrijgbaar in onze winkels!”

Collectie van ruim 150 paar Happy Socks

Hoewel Leroy vaak vooral langskomt voor de gezelligheid, koopt hij 9 van de 10 keer wel iets. “Vaak is dat dus een mooie trui, maar ik kocht ook een hele periode een paar Happy Socks als ik langskwam. Deze nam ik ooit een keer meer bij een nieuwe outfit en ik kreeg daar veel leuke reacties op, dus bleef ik ze kopen. Inmiddels heb ik zeker meer dan 150 paar en krijg ik ook een appje wanneer er een nieuw model aan de collectie toegevoegd is. Ik mis alleen de modellen die Only for Men niet verkoopt.”

“Inmiddels heb ik meer dan 150 paar Happy Socks en mis ik alleen de modellen die Only for Men niet verkoopt.”

Uitstapjes naar Oosterhout en Beek

Wij waren ook vooral benieuwd of Leroy wel eens een andere winkel bezocht heeft. “Ik lunchte een keer om de hoek bij de winkel in Oosterhout. Ik had het toen met mijn lunchgezelschap over een zwart coltruitje in de collectie. Die heb ik toen direct daar gehaald. Hoewel het personeel daar ook enorm vriendelijk is, is de sfeer natuurlijk wel anders dan bij het zo vertrouwde Waalwijkse filiaal waar ze me zo goed kennen.”

“Ook heb ik Patrick beloofd om een keer naar Beek te komen wanneer het weer kan en mag. Hij werd een aantal weken ingewerkt in Waalwijk en is nu storemanager van de nieuwe winkel in Beek. Ik ben enorm benieuwd, dus kom zeker mijn belofte na!”

Only for Merchandise

“Mijn Only for Men paraplu ligt achterin mijn auto en gaat dus bijna overal mee naartoe. Ik ben ook enorm fan van wielrennen, dus wil ik ook graag het Only for Men wielrenshirt hebben. Al zeg ik tegen Rutger -storemanager van Waalwijk- dat ik weiger deze te kopen en hij het maar voor me moet regelen. Dan kan ik ook meteen meedoen aan de volgende editie van de Only for Men Ride!”

Only for Men waalwijk

Zelfs nu onze winkels dicht zijn, helpen Rutger en zijn team je nog steeds graag met een nieuwe outfit voor het nieuwe seizoen of een bijzondere gelegenheid. Bel voor een afspraak met een modeadviseur naar de winkel. Je wensen en maten bespreek je telefonisch, de modeadviseur brengt jouw opties voor een nieuwe outfit bij jou aan huis. Zo ben je zelfs in lockdown in één keer klaar!

Deel dit bericht: