Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/10/Lisa-Donselaar-Only-for-Men-Druten.jpg

Lisa gaat voor persoonlijke service in Druten “Ik hou ervan om mannen de beste versie van zichzelf te laten durven zijn.”

Lisa Donselaar Only for Men

Storemanager Lisa is na een welverdiend zwangerschapsverlof terug van weggeweest op haar vertrouwde plek in Druten! Hoog tijd om even bij te praten en haar te vragen naar haar plannen in dit Gelderse dorp!

“Wij zijn hét mannenmode bedrijf van de regio en daar ben ik trots op. Wij bieden een compleet aanbod voor de man. Onze klant is met name casual gericht. Ik merk dat mannen best een stukje willen reizen om bij ons te komen winkelen. Zo komen onze klanten bijvoorbeeld uit Nijmegen, Elst, Arnhem, Rhenen en Tiel!”

Gegrepen door mode

“Ik ben gewoon gek op kleding en hou ervan om mensen de beste versie van zichzelf  te laten durven zijn. Ik wist vroeger nooit wat ik wilde doen. Uiteindelijk ben ik in de kleding terecht gekomen en dat heeft me gegrepen! Ik heb detailhandel gestudeerd en ben vervolgens in een winkel in het centrum van Utrecht mijn carrière begonnen. Tien jaar geleden ben ik zelfs in een winkel begonnen, waar ik uiteindelijk vier jaar de winkel heb mogen runnen. Ik merkte dat ik daar niet verder kon groeien en heb toen besloten op te solliciteren bij Only for Men! Na gewerkt te hebben in de filialen in Ede en Geldermalsen ben ik nu ruim twee jaar Storemanager in Druten.”

“Ik hou van het bieden van nét dat stapje meer en de persoonlijke service die daarbij komt kijken! Klantenbinding is key.”

Team is van alle markten thuis

“Het leukste aan het werken bij Only for Men vind ik de diversiteit. De medewerkers binnen onze bedrijf zijn ook een goede afspiegeling hiervan. Er heerst een hele relaxte sfeer in elke winkel doordat we zo open en eerlijk zijn naar onze klant. De diepgang die we hierbij zoeken in onze gesprekken zorgt ervoor dat je geen platte verkoop hebt.”

“We hebben in Druten een divers team om iedere klant de juiste service aan te kunnen bieden! Zo is onze fulltimer Bas, destijds begonnen in het magazijn in Geldermalsen, dé man die je helpt in de zoektocht naar de juiste jeans! Hij werkt nu ruim twee jaar in de winkel en is uitgegroeid tot een allround verkoper en visual merchandiser. Het is ontzettend leuk om die groei in je team te zien. Ons bekende gezicht van de winkel is Marga, zij werkt al 16 jaar in het bedrijf! Sabine studeert detailhandel en werkt daarnaast fulltime in onze winkel! Ook heeft ze de fijne kneepjes van het visual merchandising vak goed onder de knie! Yvette is onze allround parttimer waar we altijd op kunnen rekenen!”

“Only for men geeft iedereen dezelfde kansen, je moet het alleen zelf waarmaken.”

Je ‘mannetje’ staan

“Ik ben 30 en zie er nog vrij jong uit. Om die reden verwachten klanten vaak niet dat ik de aangewezen leidinggevende in de winkel ben. Als ik kijk naar collega managers sta ik tussen een aantal sterke mannen. Ondanks dat voel ik me gelijkwaardig en zeker niet betutteld. Dat doet Only for Men heel erg goed. Iedereen krijgt dezelfde kansen, je moet ze alleen zelf waarmaken.”

“Mijn meest bijzondere ervaring met een klant was op een trouwbeurs, iets meer dan een jaar geleden. Op deze beurs werd een bon verloot voor het aanmeten van een maatpak. Een lesbisch koppel won deze bon en wilde ontzettend graag een pak op maat bij ons uit komen zoeken voor hun bruiloft. Dat was tevens de eerste keer dat we een vrouwelijk maatpak hebben mogen aanmeten!”

“Het is leuk om te zien dat mannen tegenwoordig iets meer durven”

Durf de beste versie van jezelf te zijn

“Voor deze herfst vind ik de bruintinten ontzettend leuk! Okergeel, oranje, bruin en roodtinten. Ook leuk dat het gedurfd wordt door mannen. Het is een hele toffe trend. Dat zou namelijk ook mijn advies zijn voor de Nederlandse man. Durf meer. Denk daarnaast ook aan de details. Zorg dat het complete plaatje klopt.”

“Als ik iemand zou mogen kleden zou dat Ed Westwick zijn. Ed zette in de serie “Gossip Girl” de geweldige rol van Chuck Bass neer en zag er altijd super gelikt uit. Aan elk detail werd gedacht en niks was teveel! Stropdassen, pochetten en sjaaltjes. Altijd tot in de puntjes verzorgd.”

Wil jij persoonlijk stijladvies van Lisa of één van haar collega’s? Aan de Hogestraat vind je ons filiaal in het centrum van Druten! Hier kan je terecht voor je nieuwe seizoensgarderobe, je nieuwe sneakers of je trouwpak voor jullie grote dag! Maak gemakkelijk een kosteloze en vrijblijvende afspraak via de website.

Deel dit bericht: