Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/09/Andy-klein.jpg

Maak kennis met Andy van Gelder! Storemanager van de nieuwe winkel in Leidsche Rijn.

De nieuwe winkel in Leidsche Rijn is afgelopen woensdag feestelijk geopend. Om 15.00 uur vond de officiële opening plaats met Hans Kraay jr. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Storemanager Andy van Gelder is samen met zijn team klaar om aan de slag te gaan en de winkel op de kaart te zetten. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en is hij voetbalcoach. We maken kennis met hem!

Loopbaan

Voordat Andy bij Only for Men terecht kwam, had hij al ervaring opgedaan in de modebranche bij een ander retailbedrijf. Uiteindelijk is hij bij Only for Men begonnen als kostuumspecialist in Het Magazijn in Lelystad. Na een halfjaar heeft hij het stokje overgenomen als storemanager. En nu is hij storemanager geworden van de nieuwe winkel in Leidsche Rijn!

Ervaringen Only for Men

De diversiteit in het werk van Andy maakt zijn baan als storemanager extra leuk. Zo is het personeel erg gevarieerd maar ook de collecties in de winkel. Dit zorgt ervoor dat iedere dag anders is. ‘Het leukste wat ik tijdens mijn loopbaan bij Only for Men heb meegemaakt, is dat ik samen met mijn team Only for Men Lelystad (Het Magazijn) op de kaart heb gezet. Ook zijn er leuke events binnen Only for Men georganiseerd zoals de Only for Men Retail safari, het 15-jarig bestaan en meerdere masterclasses.’

Toekomst

De afgelopen tijd is Andy druk bezig geweest met het goed overdragen van de winkel aan de nieuwe storemanager van de vestiging in Lelystad. Vanaf nu staat het op de kaart zetten van de nieuwe winkel op de planning. Op naar mooie resultaten, wat hij samen met zijn team wil bereiken met gastvrijheid. Want gastvrijheid maakt het verschil volgens Andy. Zijn toekomstdroom is om meerdere winkels tegelijk aan te gaan sturen. Op naar nog vele jaren bij Only for Men!

Benieuwd naar de opening van de winkel in Leidsche Rijn? Lees hier meer over deze feestelijke dag!

Andy is inmiddels storemanager van onze winkel in Almere, die wij afgelopen september openden.

Deel dit bericht: