Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/03/Robert-klein.jpg

Maak kennis met onze Retail Assistent!

Wij vertellen je meer over Robert Maas.

Robert Maas is inmiddels drie jaar werkzaam en ondertussen Retail Assistent bij Only for Men. De hoogste tijd om hem te leren kennen!

Robert is 27 jaar oud en brengt zijn vrije tijd graag door met zijn vriendin. Ook is hij een fanatieke gamer. Wat houdt zijn functie precies in en hoe ziet hij zijn toekomst bij Only for Men? Je leest het hier!

Loopbaan

Voordat Robert bij Only for Men terecht kwam, is hij werkzaam geweest bij een transportbedrijf. Hier was hij werkzaam als bijrijder, magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur en zelfs planningsmedewerker. Oftewel: van alle markten thuis! Tijdens deze baan was Robert ook druk bezig met het volgen van een thuisstudie, waar ook een stage bij hoorde. Zo is hij als stagiair begonnen bij Only for Men!

Tijdens zijn stage liep hij één dag in de week mee op het hoofdkantoor van Only for Men. Na zijn stage, is Robert gebleven als weekendhulp wat hij combineerde met zijn voormalige baan. Toen hij deze baan had opgezegd, is hij verder gegaan als verkoopmedewerker in Reusel. Uiteindelijk is hij met de Areamanager gaan samenwerken waar hij de fijne kneepjes van het retailvak heeft geleerd.

Functie

Vandaag de dag is Robert Retail Assistent en houdt hij zich bezig met data, HR en de winkels. Hij ondersteunt de Retail Directeur en de Areamanagers. Ook vind je hem regelmatig op de werkvloer als verkoper of ambulant storemanager.

‘Het leuke aan de functie vind ik de variëteit. Zo houd ik me de ene dag bezig met HR, maar kan ik de andere dag zomaar ambulant storemanager zijn’, geeft Robert aan. De leukste ervaring binnen Only for Men vindt Robert het gala dat georganiseerd is voor alle medewerkers om het 15-jarig bestaan te vieren. Hij is het meest trots op het coördineren en het opzetten van onze eigen app voor het inwerken van nieuwe medewerkers.  Voorlopig ziet Robert zichzelf dit werk nog jaren blijven doen. Hij hoopt dat hij zichzelf nog een aantal keer kan laten horen binnen de organisatie.

Young Potential

Naast zijn functie als Retail Assistent, heeft Robert ook nog een jaar lang een traineeship ‘Young Potential’ gevolgd binnen Only for Men. ‘Dit kwam precies op het moment dat ik dit het meest nodig had dus ik heb er erg veel van geleerd. Zo heb ik hier allerlei voorinformatie opgedaan over het retailvak. Uiteindelijk heb ik vooral iets gehad aan de informatie over de manier van communiceren.’ Het traineeship is net afgelopen en Robert kijkt hier positief op terug en gaat zijn leerpunten toepassen in de praktijk!

Wist je dat we onlangs een pop-up mannenmode outlet in Akerpoort hebben geopend? Lees er hier alles over!

Deel dit bericht:

Geef een reactie