Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/Kerstoverhemden-klein.jpg

Dé perfecte kerst overhemden

En je shopt ze nu met korting!

De feestdagen draaien om de gezelligheid en sfeer rondom jou, je vrienden en familie. Maar ook je outfit is belangrijk, en zonder een leuk kerstoverhemd is je feestelijke outfit niet compleet.

Kleding maakt de man, ook tijdens kerst. Daarom hebben wij de leukste kerst overhemden uitgezocht die je tijdens de feestdagen kan dragen. Van subtiel tot uitbundig, hier zijn de vijf leukste overhemden voor de feestdagen! En het leuke is: je shopt een groot deel van de kerst overhemden voor €29,95 i.p.v. 79,95. Voor die prijs kun je ze niet laten liggen toch?

Kerstboom overhemd

Het subtiele hemd

Wil jij je outfit aanpassen aan de kerstsfeer, maar wil je niet dat je outfit te opvallend wordt? Dan is dit overhemd precies wat jij nodig hebt! Het zwart-witte overhemd is subtiel, maar door de kleine kerstbomen kom je toch in de kerstsfeer.

De ster van de avond

Dit overhemd is perfect voor tijdens de feestdagen. Door de allover sterren print op de donkerblauwe achtergrond lijkt je shirt net een sterrenhemel.  Met dit overhemd ben jij dé ster van de avond!

Ster overhemd
         Rood overhemd

Voor alle gelegenheden

De bordeaux rode kleur en de print aan de binnenkant van de kraag zorgen ervoor dat je met dit hemd meteen in de kerstsfeer komt. En het fijne is: doordat er alleen een print aan de binnenkant van de kraag zit, kan je dit overhemd ook op andere gelegenheden dragen.

Het rudolf overhemd

Met dit hemd kan je eigenlijk niet misschieten. Door de allover rendieren print val jij sowieso op deze kerst. Want hoe kom je beter in de kerstsfeer dan met rendieren? Met dit overhemd verschijn jij tiptop tijdens borrels en etentjes tijdens Kerstmis!

Rendier overhemd
              Jingle Bells overhemd

Het ultieme kersthemd

Als je tijdens kerst de show wilt stelen dan is dit overhemd perfect voor jou. Met de rode kerstbomen, kerstballen, kerstbellen en sneeuwvlokken kan niemand meer om jou heen. Alles wat met Kerstmis te maken heeft, draag jij op je shirt! Voor de échte kerstliefhebber.

Wil jij bij jouw kerstoverhemd een stropdas? Wij hebben de vijf leukste stropdassen voor de feestdagen op een rij gezet!

Deel dit bericht: