Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/10/michel-boonstra-only-for-men.jpg

Michel wil sfeer, succes en plezier in Woerden In nauw contact met de klant kan ik het beste zijn behoeftes achterhalen.

Interview Michel Boonstra Only for Men

De liefde voor modebranche zit er bij Michel al van jongs af aan in. Opgegroeid in een ondernemende familie, weet Michel niet beter dan dat hij graag met mensen in contact wil zijn! Tijdens zijn inwerktraject in Nieuwegein voelt Michel al dat hij in een warm familiebedrijf terecht gekomen is. “Ik kan niet wachten om van start te gaan!”

Als we Michel vragen waar zijn passie voor de modebranche vandaan komt, zegt hij vastberaden: “Waar niet? Ik ben opgegroeid met het ondernemers in de familie. Ik heb mijn hele leven al in de kleding gewerkt. Met mensen in contact zijn is dan ook mijn drijfveer. Ook vind ik een verzorgd uiterlijk enorm belangrijk.”

Italië, mode en eropuit gaan

“Als ik niet in de winkel sta, ga ik er ook graag op uit! In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken. Dan kan je je hoofd echt goed leegmaken. Ook ga ik af en toe een keer golfen. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor Italië. De kleding, het eten, de mensen en de steden. Ik geniet ontzettend van Italië! Ik bezocht ook altijd de Pitti Uomo mannenmodebeurs in Florence, mijn favoriete stad in Italië.“

“Voor mij ligt de focus op succes en plezier. Samen met de klant gaan voor het beste resultaat!

Focus op de klant

“Door de jaren heen heb ik geleerd dat ik in het hoog- tot middensegment mode het meeste op mijn plek ben. De afstand met de klant is in andere segmenten groter. Ik sta liever dichterbij. Voor mij ligt de focus op succes en plezier. Samen met de klant gaan voor het beste resultaat!“

Deze week start Michel, na een inwerktraject bij onze collega’s in Nieuwegein, als Storemanager in Woerden. “Ik heb zin om het team te leren kennen en aan de slag te gaan! Concrete plannen heb ik nog niet. Je moet het toch op de locatie zelf zien en aanvoelen. Ruimte voor verbetering is er natuurlijk altijd. Zolang de focus maar op de klanten blijft!”

“Focus op wat je goed doet. Ik denk dat de kracht bij ons ligt in de service. Mannen kunnen bij ons tenslotte in één keer klaar zijn.

Winkelgemak is de kracht

“Naar mijn mening is Only for Men uniek in de regio. Onze kracht is dat mannen bij ons in één keer klaar zijn. Mannen zijn daarin vaak minimalistisch en praktisch ingesteld. Daarnaast heb je bij onze winkel ook het gevoel alsof je een gezellige huiskamer binnenkomt. Dat is wat wij uitstralen in inrichting en personeel.”

Een hechte klantrelatie

“Mijn meest bijzondere ervaring met een klant is met één van mijn vaste klanten, die heel toevallig ook Michel heet. Ik heb Michel leren kennen als klant bij Setpoint. Het klikte vanaf het eerste moment. We wonen ook in dezelfde regio en komen elkaar dan ook regelmatig tegen. We drinken dan een biertje samen of spelen een potje darts. Michel heeft mij in mijn carrière altijd gevolgd naar andere werkgevers. Ik stuur hem nu ook foto’s van nieuwe collecties wanneer deze binnen zijn! Het leuke van zo’n lange relatie met een klant is dat je écht iets opbouwt en elkaar ziet groeien en ontwikkelen door de jaren heen. Dat vind ik bijzonder.”

Klassiek met een trendy touch

“Wat mij betreft mogen mannen wat meer uit hun comfortzone stappen. Je merkt dat mannen soms ‘voorgeprogrammeerd’ de winkel in komen. Ik zie mannen graag tevreden de deur uit gaan, maar het iefst met net even iets anders dan dat ze van tevoren in gedachte hadden. Dit zie je ook terug in mijn eigen kledingstijl. Ik mix graag klassieke items met de laatste mode. Zo draag ik bijvoorbeeld een broek met joggingaccenten in combinatie met een colbert. Ook draag ik regelmatig een pak. Met name in de weekenden. Op andere dagen zal ik gekleed gaan in een smart casual stijl. Ik ben niet graag een reclamebord. Ik draag dan ook weinig kleding met logo’s of opdrukken.”

Op de vraag wie Michel het liefst zou kleden, heeft hij direct een antwoord: “Ik zou dolgraag een keer Minister de Jonge willen kleden. De pasvorm van zijn pakken kan echt beter en ik zou hem graag eens op andere schoenen zien. Een heel nieuw jasje voor de minister kan prima!”

Michel kan je voortaan vinden in ons filiaal aan het Kerkplein in het centrum van Woerden. Wil jij ook eens helemaal in een nieuw jasje gestoken worden door Michel of één van zijn collega’s? Maak dan een afspraak voor kosteloos en vrijblijvend stijladvies. Zo ben jij in één keer klaar voor het nieuwe seizoen of een bijzondere gelegenheid.

Deel dit bericht: