Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/05/SS20_OFM_Doesburg_Kapper-21.jpg

Mireille is onze nieuwe barber in Doesburg Mireille's Barbershop zorgt ervoor dat je écht in 1x klaar bent!

mireille nieuwe female barber in doesburg

Onze fijne collega Bennie geeft, na 7 jaar aan de Barend Ubbinkweg, de schaar door aan onze nieuwe collega Mireille Berendsen. Nu de kappers in Nederland weer open mogen, voorziet Mireille’s Barbershop je, na het shoppen van je nieuwe outfit, graag van een goed kapsel of netjes bijgepunte baard.

“Sinds mijn 15e werk ik al in het kappersvak. Ik heb in de stad al eerder samengewerkt met Bennie en kwam ook altijd met mijn partner in de Mensperience store. Het ondernemerschap kriebelde bij mij flink, dus kwam deze kans op het juiste moment bij mij op mijn pad.”

“Om de opening te vieren, ontvangen klanten bij Only for Men Doesburg een voucher voor een knipbeurt (t.w.v. 27,50) bij besteding van 199,95 in de hele maand juni.”

5 dagen per week in 1x klaar

“Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan! De winkel en mijn nieuwe collega’s voelen als een tweede thuis, dus met de sfeer komt het zeker goed. Wist je trouwens dat mijn nichtje als modeadviseur in de winkel werkt?” Aldus een enthousiaste Mireille. Samen met kapster Cindy staat ze van dinsdag tot en met zaterdag klaar voor was- en knipbeurten in de Mensperience store.

Openingstijden:

Dinsdag – Woensdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Donderdag – Vrijdag: 11.00 uur – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Online je afspraak boeken, even bellen of meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk dan de barber in Doesburg pagina.

Verrassen om zo de beste versie van jezelf te zijn

Mireille houdt ervan om haar klanten te verrassen. “Niet een standaard model wat we op de automatische piloot knippen, maar kijken naar de mogelijkheden en zo het beste bij iemand naar bovenhalen. Dat vind ik mooi!”

Heren salon in Doesburg
Barber Doesburg
Barbershop Doesburg
Barber in Doesburg

Gladgeschoren of baard?

Mireille heeft zelf een voorkeur voor gladgeschoren mannen. “Mijn partner heeft geen baard. Maar het stylen van baarden vind ik wel enorm leuk. Het is de bedoeling dat we in de nabije toekomst ook uitgebreide scheerbehandelingen kunnen bieden, zodat je echt in een keer weer helemaal het heertje bent.”

Meer weten over ons team in Doesburg? Bekijk dan de winkelpagina of lees over storemanager Roy!

Deel dit bericht: