Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/04/lylescott-klein.jpg

De voorjaarscollectie van het merk Lyle & Scott bij Only for Men Bestaande uit pastelkleuren én een nieuwe collectie!  

Wist je dat Only for Men het merk Lyle & Scott ook verkoopt? Je vindt het merk in onze vestigingen in Ede, Doesburg, Nieuwegein, Voorburg, de jeansstore The Bakery en in onze webshop. Wij vertellen je meer over dit merk!

In het jaar 1874 hebben Willima Lyle en Walter Scott het bedrijf Lyle & Scott opgericht in Schotland. Lyle & Scott is vooral bekend geworden met golfkleding, maar ondertussen produceren ze hele collecties met mannenmode. Bij de jongeren is het merk tegenwoordig ook populair, wat vooral te danken is aan het logo van de ‘Golden Eagle’.

Nieuw seizoen met pastelkleuren
Lyle & Scott heeft casual kleding in het assortiment met een jaren ’80 tintje. De nieuwe collectie van het merk vind je nu in meerdere winkels bij Only for Men. In de nieuwe collectie vind je lichte pastelkleuren. Lichtroze, wit en lichtblauw komen dit seizoen vooral naar voren. Pastelkleuren zijn erg veelzijdig, ze zijn geweldig om te dragen op warme zomerdagen, maar ze zijn ook gemakkelijk met donkere kleuren als het weer wat koeler wordt.

‘Casuals’ collectie
Ook is dit seizoen de gloednieuwe ‘Casuals’ collectie gelanceerd, geïnspireerd op de geschiedenis van de voetbalwereld. De collectie is gemaakt van innovatieve stoffen om een ​​modern assortiment van vrijetijdskleding te creëren.

De lente en de zomer zie je ook terug in deze collectie. De nieuwe collectie bestaat uit items die perfect zijn om lagen te creëren: lichtgewicht jassen, katoenen shirts en fijne knitwear truien zijn ideaal voor de overgang tussen lente en zomer. Daarnaast dragen de ontwerpdetails helemaal bij aan de zomerse sfeer.

Kortom: deze collectie hoort in jouw voorjaarsgarderobe thuis! Wil jij items van het merk Lyle & Scott shoppen? Kom dan langs in een van onze winkels of bekijk het aanbod in de webshop! Let op: Lyle & Scott is alleen verkrijgbaar in de vestigingen in Ede, Doesburg, Nieuwegein, Voorburg, de jeansstore The Bakery en in de webshop. Wil jij meer lezen over merken die je vindt bij Only for Men? Hier vertellen we je meer over het merk Xacus!

Deel dit bericht: