Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/05/bierproeverij-livestream.jpg

Nog geen plek op het terras? Doe een online bierproeverij!

Kijk onze bierproeverij livestream terug.

online bierproeverij op afstand

Mis jij het ook zo om gezellig met je vrienden naar de kroeg te gaan om de beste biertjes te proeven? Daar wisten wij wel wat op! Samen met Bierproeven.nu organiseerden wij een bierproeverij livestream onder leiding van biersommelier Ivo. Heb je deze gemist of nog geen plekje op het terras kunnen bemachtigen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Bierproeven.nu biedt drie mogelijke manieren om vanuit huis te kunnen genieten van een bijzondere online bierproeverij. Het bierproefpakket met biertjes en proefformulier kan je bestellen via Hopt.nl. De borrelplank moet je zelf regelen.

Onze stream terugkijken? Bekijk de thuisblijf-bierproeverij die via onze Facebookpagina.

Privé livestream bierproeven

Prik maar vast een datum met je vriendengroep, familie, team of collega’s. Deze optie is namelijk al mogelijk vanaf 15 deelnemers! De proeverij vindt in dit geval plaats via Zoom, Hangouts, Skype of een video-belmethode van jullie voorkeur. Het bierpakket bestel je via Hopt met 3-4 dagen levertijd. Leg je biertjes koud en slinger de computer aan, dit wordt een gezellige avond met de mannen!

Meer over bier? Lees dan ook ons bier e-book in samenwerking met verschillende bierbloggers.

Open bierproef-livestream

Wil je liever alleen aansluiten bij een geplande proeverij? De open online bierproeverij volg je via Youtube. Tegelijk met bierliefhebbers door het hele land. Let dan wel op dat je je bierpakket op tijd bestelt en je hapjes klaarzet voor een bijzondere avond thuis!

On-demand bier livestream

Liever zelf bepalen wanneer je meedoet? Dan kan je on-demand een opgenomen video van de open livestream aanvragen. Deze kijk je via Youtube en je pakket kan je ook gewoon weer bestellen. Eén bierpakket is voldoende voor 2 personen, dus je kan zeker ook een gezellig avondje samen met je partner biertjes proeven.

Uiteraard is het zelfs mogelijk om bij je privé proeverij een bierquiz of pubquiz toe te voegen aan de proefavond. Hiervoor hebben alle deelnemers wel een smartphone nodig, naast bijvoorbeeld een computer waarop de livestream wordt bekeken.

Bekijk de opties of boek jouw proeverij gemakkelijk via bierproeven.nu! Wanneer het weer mogelijk is, organiseren we natuurlijk weer zo snel mogelijk bierproeverijen in onze winkels.

Echt iets bijzonders maken dit weekend? Ronalds Drive-in Bar N1 deelt het recept voor de Margarita Biercocktail.

Deel dit bericht: