Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/09/klein.jpg

Only for Men Almere is open! Lees hier alles over de spraakmakende openingsactie.

Only for Men Almere is geopend! Gisteravond was er al een speciaal moment voor leveranciers, pers en business klanten, maar vanochtend was de officiële opening voor klanten. Met 1.000 vierkante meter aan mannenmode is de winkel een mooie aanwinst voor Almere.

Spraakmakende openingsactie

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, werd vanochtend meteen afgetrapt een spraakmakende openingsactie. De allereerste klant heeft namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze gewonnen. De winkel ging om 10.00 uur open en er stond een flinke rij met mannen die het eerste kostuum wilden bemachtigen. Om 05.00 uur ’s nachts stond de eerste klant al voor de winkel én met succes. Niet alleen de eerste klant viel in de prijzen, ook de tweede klant ontving een kostuum voor €10,- en de derde klant een kostuum voor €20,-. Dit liep zelfs op tot de 34e klant!

Openingsweek: scherpe deals en diverse events

Was je niet aanwezig bij de opening? De opening wordt nog de hele week groots gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Laat je schoenen weer glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers, kom langs bij de barbier of doe mee aan spijkerbroekhangen. En als je jouw gegevens achterlaat in de winkel maak je ook nog de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed! Bekijk hier de folder met alles rondom de opening.

4
2
3
1
6
8
5
7
9

Nieuw winkelconcept inclusief personal shopping

In de nieuwe winkel in Almere is het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar. Mannen kunnen hier in één keer slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.  Almere is daarnaast de eerste winkel van Only for Men met een nieuw winkelconcept. In de winkel vind je extra groot horecagedeelte, directe vermaakservice en door de hele winkel kleinere kassablokken waardoor je niet lang meer in de rij hoeft te staan. Ook is er een pop-upgedeelte waar verrassende samenwerkingen getoond worden.  Tot slot is in deze winkel het personal shoppingconcept gelanceerd. Zo kun jij (eventueel samen met je vrienden) advies krijgen in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in ‘Xbox playseats’.

Deel dit bericht: