Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/09/Opening-klein.jpg

Only for Men Leidsche Rijn is open! Lees hier alles over de grand opening.

Gisteren was de grand opening van Only for Men in Leidsche Rijn! Piet Feenstra, Arthur Feenstra, Han Sterk, area manager Olaf van der Peijl en storemanager Andy van Gelder presenteerden met trots de nieuwste winkel van Only for Men. Met 1.000 vierkante meter en een ruim assortiment is dit een mooie aanwinst voor het nieuwe centrum in Leidsche Rijn.

Samen met Hans Kraay jr. en Joost Broerse werd de winkel om 15.00 uur officieel geopend. Nadat iedereen aan het woord was geweest, eindigde het officiële moment met een spectaculaire percussie act. Vervolgens kon men de winkel bewonderen en het assortiment bekijken onder het genot van goede muziek, heerlijke lokale hapjes en lekkere drankjes.

Grootse openingsactie

De winkel is in de ochtend meteen geopend met een grootse openingsactie. De eerste klant ontving namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze! De tweede klant ontving een kostuum voor €10,- en de derde voor €20,-. Dit ging door tot de 35e klant. Om half 10 ’s ochtends ging de winkel open en stond er een flinke rij voor de deur. Een vader samen met drie zoons mochten de eerste kostuums in ontvangst nemen, nadat ze de hele nacht hadden doorgebracht voor het pand van Only for Men om als eerste te zijn. En dat is ze gelukt. Bekijk hier de beelden!

AW1819_LeidscheRijn_openingsactie-11
AW1819_LeidscheRijn_openingsactie-43
AW1819_LeidscheRijn_openingsactie-23
AW1819_LeidscheRijn_openingsactie-33

Dagdeals

Was je niet aanwezig bij de opening? Kom dan deze week langs in de nieuwe winkel! Het is namelijk de hele week nog feest bij Only for Men Leidsche Rijn. Tot en met zondag 23 september kun je nog profiteren van scherpe dagdeals, genieten van leuke activiteiten en kun je kans maken op 1.000 euro shoptegoed. Bekijk in de online folder alle acties van de openingsweek!

Bekijk hieronder beelden van de opening én de nieuwe winkel!

AW1819_LeidscheRijn_Opening-8
AW1819_LeidscheRijn_Opening-65
AW1819_LeidscheRijn_Opening-87
AW1819_LeidscheRijn_Opening-42
AW1819_LeidscheRijn_Opening-46
AW1819_LeidscheRijn_Opening-93
AW1819_LeidscheRijn_Opening-55
AW1819_LeidscheRijn_Opening-127
AW1819_LeidscheRijn_Opening-140

Unieke winkelbeleving

Bij Only for Men draait alles om een unieke winkelbeleving. Daarom kun je in nieuwste winkel in Leidsche Rijn altijd terecht voor een groot assortiment aan kleding en schoenen van topmerken als DENHAM, Floris van Bommel, Lacoste, Polo Ralph Lauren en Scotch & Soda. Dit totaalconcept wordt uitgebreid met een ruim aanbod aan accessoires en lifestyle artikelen.

Gemak en service spelen een hoofdrol

In de nieuwe winkel in Leidsche rijn is het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service gaan een hoofdrol spelen, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en elke week koopzondag. In de parkeergarage onder de winkel kun je de eerste twee uur gratis parkeren.

Wil je de opening herbeleven? Bekijk dan hieronder de video!

Deel dit bericht: