Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/07/spel-klein.jpg

PlayerUnkown’s Battlegrounds

Ben jij al bekend met dit populaire schietspel?

PlayerUnknown’s Battlegrounds is sinds 23 maart 2017 al uit, maar wij willen toch nog even wat meer vertellen over deze game. Dit schietspel is namelijk een groot succes met geweldige tools!

Ken jij dit bekende spel al? Er zijn al ruim 400 miljoen geregistreerde spelers. Hoog tijd dus om je kennis te laten maken met deze game

Populariteit

PlayerUnknown’s Battlegrounds loopt enorm goed op de Xbox One en de pc, want de opgetelde verkopen van het spel liggen op 50 miljoen. Elke dag spelen er 87 miljoen mensen wereldwijd het schietspel. Deze getallen zijn enorm en geven ook aan dat dit spel een daverend succes is!

De game

Wat is er dan zo bijzonder aan het spel en waarom wil iedereen het toch zo graag spelen? Er kunnen maar maximaal 100 spelers op een eiland geplaatst worden. Je doel is om als laatste shooter over te blijven op het beruchte eiland. Nadat je geland bent uit het vliegtuig heb je een ronde die iedere keer weer verschillend is. Je kan voorwerpen en wapens onderweg oppakken. Het spannende aan het spel is dat het gebied elke paar minuten verkleind wordt. Hierdoor kan je de vijanden niet ontwijken en moet je de strijd aangaan. Je kan levenspunten verliezen als je buiten het speelveld staat. Na een ronde van ongeveer 30 minuten krijg je je verdiende in-game valuta. Deze krijg je door de aantal gedode spelers en hoeveel schade je de spelers hebt toegebracht.

Alle wapens kunnen aangevuld worden met upgrades. Hierbij kan je denken aan grotere magazijnen, scopes, snellere herlaadbare magazijnen. Je kan deze wapens zo gek maken als je zelf wilt. Dit geeft een hogere winst kans. De game geeft enorm veel spanning en dit spel vereist tactiek.

Tips en Tricks

Speel jij het ook of ga je het spelen? Dan hebben we nog wat tips voor je!  Als je in rust je game wilt spelen moet je de knoppen Ctrl + T indrukken. Dit kan veel gekletst en gescheld schelen. Daarnaast is snel landen erg essentieel, hierdoor ben je eerder op de grond dan de andere spelers en kan je snel een goede plek uitkiezen waar je enigszins veilig bent.  Probeer daarnaast altijd te blijven bewegen. Wanneer je stilstaat kunnen de vijanden rustig richten en op je schieten. Als je de tab toets inhoudt, blijf je dansen waardoor je de andere spelers niet de tijd geeft om te richten.

Ben je benieuwd naar andere gave games? Kijk dan eens naar onze blog over de 3 best verkochte games aller tijden!

Deel dit bericht:

Geef een reactie