Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/12/Profuomo-klein.jpg

Profuomo knitted overhemden

Lees hier meer over deze comfortabele, stijlvolle hemden!

Mannen vinden comfort belangrijk. En wat is nou beter dan deze comfort te combineren met elegantie en stijl? Dat dacht Profuomo ook! Daarom komt het merk met knitted overhemden. En deze vind je natuurlijk ook bij Only for Men.

De knitted overhemden van Profuomo zijn geschikt voor de moderne man, een man die stijlvol door het leven gaat. Deze overhemden zijn voor iedere man een goede aanvulling op zijn garderobe. Daarom vertellen we je er meer over!

Profuomo

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf, dat in 1934 is opgericht door Heinz Michaelis. Heinz was een kleermaker met een duidelijke visie: het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. Van het materiaal tot de laatste steken. Vandaag de dag, wordt de filosofie van Heinz nog steeds nageleefd.

Er worden nog steeds de beste materialen gebruikt en er wordt samengewerkt met de beste Italiaanse wevers. De productietechnieken zijn wel veranderd. Methoden en tradities die al generaties lang gebruikt zijn, worden gecombineerd met de nieuwe technologieën.

Het overhemd

De knitted overhemden zijn gemaakt van 100% katoen. Knitted is een gebreide stof met vele voordelen, extra fijn dus. Het is licht en flexibel en zit erg comfortabel. Het overhemd heeft een cutaway kraag en een slim fit pasvorm.

Gelegenheden

Wil je vanuit werk meteen door gaan borrelen met vrienden? Dan is het knitted overhemd de oplossing! Dit hemd zorgt er voor dat je er verzorgd uitziet op werk, maar zit ook comfortabel en ziet er ook stijlvol uit voor een borrel. Oftewel: dit overhemd is geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden en moet iedere man in zijn garderobe hebben!

Aanbod Only for Men

Ben jij overtuigd en wil je ook graag een knitted overhemd van Profuomo aanschaffen? Bij Only for Men hebben we meerdere kleuren van deze overhemden in het assortiment. Je vindt er verschillende blauw- en grijstinten.

 

profuomo1
4
3
profuomo4
Deel dit bericht:

Geef een reactie