Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/02/Replay-hyperflex-jeans-bewegingsvrijheid.jpg

Replay jeans voor optimaal draagcomfort

Ontdek powerstretch en hyperflex spijkerbroeken.

Hoog draagcomfort in jeans met hyperflex

Het tijdloze denim is nog lang niet uitontwikkeld! Jeans van een elastische stof wordt namelijk steeds populairder onder mannen. Niet alleen door de bewegingsvrijheid en het optimale draagcomfort, maar ook omdat ze net zo divers en modieus zijn als de andere broeken. Ideale broeken voor iedere man dus. Ben je nog niet overtuigd? Wij vertellen je meer over de stretch in Replay spijkerbroeken.

Het populaire denimmerk Replay biedt elastische broeken met powerstretch en hyperflex. We gaan je absoluut niet eindeloos vervelen met praatjes over weeftechnieken. Kort gezegd zijn deze jeans zo geweven, dat de jeansstof meer elastisch wordt en een wereld van verschil maakt voor jou als drager.

Replay Powerstretch

Net als klassieke jeans, sluiten fitted jeans met powerstretch goed aan. De stretch werkt vooral in de breedte, wat handig is wanneer je dagelijks veel zit in je jeans en je comfortabel wil blijven. Door het zelfherstellend vermogen van de vezels, blijven deze jeans altijd in goede vorm. Mits je ze op de juiste manier wast en droogt uiteraard.

Wil je weten hoe je jouw jeans het best wast en droogt zodat je de vezels niet beschadigt? Lees dan: “jeans tips: Zo was je jouw spijkerbroek.”

Replay Hyperflex

Ben je op zoek naar nog meer bewegingsvrijheid? Misschien omdat je vaak moet rennen voor je trein, op zijn tijd een balletje trapt in het park of gewoon omdat je het prettiger vindt zitten? De nieuwe hyperflex technologie zorgen voor een (bijna) onverwoestbare stof, hoge elasticiteit en een optimaal draagcomfort. Beschikbaar in zowel casual chic chino’s, het populaire slim fit Anbass model en shorts met verschillende wassingen.

Draag jij de juiste fit? Dit is de juiste jeans fit voor jouw figuur.

Net zoals de Ajax selectie

Vanaf juli 2020 zorgt modemerk Replay niet alleen voor de formele pakken van Ajax, jong Ajax en het vrouwenteam, ook de casual outfits worden verzorgd. Wil jij er net zo stijlvol bijlopen als de voetbalhelden uit Amsterdam? Dan zou een stoere flexibele jeans je niet misstaan. Tenslotte zijn die ook handig wanneer je volgend seizoen op zondag van de bank moet komen om te juichen!

Na aankoop je nieuwe Replay hyperflex spijkerbroek combineren? Lees dan “Een colbert matchen met je jeans.

Deel dit bericht: