Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/09/PME-Legend-XV-Jeans.jpg

Scoor de PME Legend XV capsulecollectie PME viert feest met dubbel jeans jubileum!

PME Legend XV Jeans

Dit najaar viert PME Legend feest! Twee van hun immens populaire jeans bereiken namelijk een indrukwekkend jubileum. De Aviator bestaat al tien jaar (X) en de Nightflight respectievelijk vijf jaar (V). Dit wordt gevierd met een unieke XV jeans.

De jeans zijn verkrijgbaar in al onze winkels en webshop. De bijbehorende capsulecollectie kan je shoppen in de filialen in Doesburg, Geldermalsen, Waalwijk, Reusel, Rosmalen en Nieuwegein.

De PME Legend XV jeans

De Aviator jeans staat centraal in de gehele collectie, maar de slim fit XV jeans heeft kenmerken van zowel de Aviator als de Nightflight. Zoals de strakke lijnen en subtiele geometrische wing shaped details op de zakken. Samen zorgen deze details voor een compleet nieuwe fit. Kies uit faded black of medium blue om jouw garderobe aan te vullen.

De broeken zijn een combinatie van katoen en elastaan, waardoor ze erg comfortabel dragen. De lichte wassing maakt deze jeans geschikt om zowel casual als wat meer gekleed te dragen.

De XV capsulecollectie

Rondom deze bijzondere jeans is ook een ondersteunende capsulecollectie gelanceerd. Innovatie, klassieke vliegtuigen – zoals de Dakota DC3 –  en toekomstgericht denken staan ook in deze collectie centraal. Denk aan strakke en technische kenmerken die jouw garderobe een moderne twist geven. Qua materialen en qua details. Combineer jouw nieuwe jubileumjeans bijvoorbeeld met een fijn T-shirt, stoer spijkerjack of warme jas.

Benieuwd naar de capsulecollectie? Kom langs in één van onze winkels. Wil je jouw bezoek helemaal efficiënt maken? Plan dan kosteloos en vrijblijvend een afspraak in met onze persoonlijk stijladviseurs.

Deel dit bericht: