Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/02/2020_W6_Blog_Banners_Trouwen_Sebastian2.jpg

Sebastian gaat trouwen: “Onze trouwdag is haar verjaardag.” Mannen delen hun visie op trouwen en de bruiloft.

Man vertelt over zijn huwelijk
Sebastian (40) uit Aalsmeer trouwt op 20 februari 2020 met zijn verloofde Lisa. Ze leerden elkaar kennen op golfbaan The International vlakbij Schiphol, waar hij al zes jaar werkt. De ringen en trouwkaarten regelden ze via de leden van de golfclub. “Op je werk trouwen is voor ons heel bijzonder, het maakt de cirkel compleet.”

Ook de trouwauto wordt via via geregeld. “Mijn zwager werkt bij een garage met Landrovers en kent weer iemand met een Jaguar. Als het niet sneeuwt mogen we die auto gebruiken als trouwauto. Anders wordt het waarschijnlijk een Landrover. Hoe Lisa met haar jurk in de Jaguar past is wel nog even de vraag.” Aldus de toekomstige bruidegom.

Trouwen op haar verjaardag

De trouwdatum in februari is een heel bijzondere voor het bruidspaar. “Lisa wilde trouwen op haar verjaardag, zodat ik de trouwdatum niet meer zou vergeten. En dat terwijl zij juist de vergeetachtige van ons twee is”, lacht Sebastian. “Eén van de bruidsmeisjes, en beste vriendinnen, is dan ook jarig. Tijdens het feest hebben we even een happy birthday momentje en Lisa is van plan om haar sleep door heliumballonnen te laten tillen bij de entree.”

Een aanzoek om door een holografisch ringetje te halen

Haar ouders wonen in Frankrijk, om de hand van Lisa vragen is dus lastig. “Ik wilde haar ten huwelijk vragen toen we in Frankrijk waren, maar het kwam er niet van. Ik had eerder dat jaar haar ouders om Lisa’s hand gevraagd via Whatsapp.” Daarna reed het koppel door naar Spanje om meer van haar familie te bezoeken. “Lisa wilde graag snorkelen. Ik zag het niet zo zitten met mijn Engelse huid in de Spaanse zon, maar ging overstag. Ik wilde haar onder water ten huwelijk vragen, maar dat verliep een beetje vreemd!” Sebastian glimlacht even en vertelt dan geanimeerd verder.

“Ik had weken eerder voor een paar euro een holografisch ringetje gekocht in Manchester. Deze deed ik in een tissue om hem te verstoppen. Eenmaal onder water probeerde ik met gebaren Lisa duidelijk te maken dat dit een aanzoek was. Ik maakte echter een nogal banaal gebaar door met mijn ene hand een rondje te maken en de vinger van mijn andere hand erin te schuiven. Daarna probeerde ik de ring te geven, maar door de tissue dacht Lisa dat het een kwal was!” Uiteindelijk kwam het koppel boven water en waren woorden gelukkig genoeg. “Al moest ik wel twee keer mijn vraag herhalen.” De holografische ring wordt op de bruiloft vervangen met een aanschuifring.

Shop Sebastian’s trouwlook

Sebastian wist vanaf het begin welke kleur het trouwpak moest worden. Eén van de trendkleuren dit trouwseizoen is groen. Het liefst een lichtere kleur voor in het voorjaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

Door onze collega’s werd hij daarom ook op zijn wenken bediend met een groen Dutch Dandies trouwpak. Shop hieronder de trouwlook van Sebastian.

Sebastian’s tip voor bruidegoms: plannen, plannen, plannen!

Het toekomstige bruidspaar heeft niet al te veel stress. “We zijn op tijd begonnen met plannen en hebben een goede ceremoniemeester. De nicht van Lisa werkt bij een evenementenbureau en weet wel raad met al die draaiboeken en Excelbestanden!” Sebastian had vooral moeite met het vinden van de juiste accessoires en is daarom ontzettend blij dat hij op tijd begonnen is. “Vooral het vinden van een gebroken wit overhemd, die paste bij haar jurk, bleek lastig.”

Ben jij ook op één knie gegaan voor jouw partner en weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan onze trouwpak tips. Of maak een pasafspraak met onze trouwpakspecialisten.

Deel dit bericht: