Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/10/Afbeelding-klein-5.jpg

Slipcursus met onze klanten bij Safety Experience Center

Spaar mee met De Pot om ook kans te maken op leuke extra's!

Slipcursus

Afgelopen zondag gingen we samen met onze klanten naar het Safety Experience Center voor een slipcursus. Ze oefenden de belangrijkste lessen in een ongeval situatie tijdens een drie uur durende slipcursus!

Het Safety Experience Center heeft een 1900 meter lang trainingsparcours met vijf baanonderdelen. De dagelijkse omstandigheden die vaak de aanleiding zijn voor een ongeval werden daarop gesimuleerd. Lees er hier meer over!

De slipcursus

Klanten die meesparen met De Pot konden zich inschrijven en kans maken op deze unieke slipcursus. De winnaars werden afgelopen zondag ontvangen bij het Safety Experience Center en leerden een slippende auto onder controle te krijgen. De dag begon met een presentatie over de dag en de cursus. Daarna was het tijd voor het echte werk: op naar het trainingsparcours waar de slipcursus plaats vond.

Op het trainingsparcours werden er verschillende oefeningen gedaan om te leren omgaan met verkeersveiligheid tijdens slecht weer. Zo leerden iedereen veilige uitwijkmanoeuvres voor als je in een noodsituatie terecht komt. Ook werd er ervaring opgedaan met onderstuur en overstuur, om zo een te snel genomen bocht onder controle te houden. Tijdens de slipcursus waren de beste instructeurs van Nederland aanwezig, om iedereen zo te begeleiden en te helpen zodat de dag goed verliep. De klanten die meededen, kunnen voortaan veilig op de weg én hebben een leuke dag gehad. Bekijk hieronder de video!

De pot: spaar voor leuke extra’s

Bij Only for Men kun je Potpunten sparen om zo leuke extra’s te ontvangen en te profiteren van aantrekkelijke deals. Bij elke euro die je besteedt, krijg je 10 Potpunten. Op basis van je Potpunten word je ingedeeld in een categorie. Deze categorieën zijn op te delen in brons, zilver en goud. Zodra je een hogere categorie hebt bereikt, ontvang je ook meer voordelen. Als je op je account kijkt, zie je in welke Pot je zit en waar je van kunt profiteren. Je persoonlijke voordelen worden weergegeven bij artikelen in de webshop, ontvang je op de e-mail of krijg je in de winkels. Zo wonnen deze klanten de slipcursus!

Spaar jij ook mee? Meld je aan op onze website!

Deel dit bericht: