Mode
Citytrip outfits voor mannen

Citytrip outfits voor mannen

Of je nu mooie architectuur gaat bezichtigen, lokale biertjes gaat proeven of een prachtig museum gaat bezoeken. Met de juiste outfit wordt jouw citytrip sowieso onvergetelijk. Ga jij voor een sportieve of een nette outfit?

Citytrip outfits voor mannen

1.  De perfecte citytrip outfit voor de zomer

Laat de zon zich zien? Dan mogen vrolijke tinten en prints ook gerust gezien worden. Ga voor een hippe chino short in combinatie met een luchtige polo of linnen overhemd. Maak je look af met sportieve sneakers, zodat je een lekker stuk kan wandelen om te genieten van bezienswaardigheden.

Vergeet niet dat het ’s avonds flink kan afkoelen. Neem daarom een warm vest mee om tegen de avond te kunnen dragen. Zo ben je gekleed, sportief en comfortabel tijdens je stedentrip.

2.  Stijlvol de stad in

Ga jij de stad in om lokale winkels te ontdekken of de stad te verkennen? Op een koelere dag ga je voor een opvallende chino met een comfortabel knitted overhemd. Een knitted overhemd ziet er netjes uit, maar voelt zo comfortabel als een poloshirt. Maak je outfit af met een sportief geklede sneaker. Met een prettig voetbed kan jij de hele stad prima verkennen!

3.  Outfit voor een fiets- of wandeltocht

Een sportieve dag gepland, zoals een wandeling of een rondje op de fiets? Ga dan voor een short, jeans of chino met veel stretch. Draag bijvoorbeeld een lichtblauwe short in combinatie met een shirt of polo met een contrasterende kleur. Combineer deze sportieve outfit met je favoriete sneaker.

4.  Wat netter gekleed voor een diner

Ga je tijdens je citytrip een heerlijk hapje eten? Dan kan je best wat netter gekleed. Bijvoorbeeld met een sportieve pantalon met een subtiele ruit. Combineer je geruite pantalon gemakkelijk met een witte polo of door het accent uit de pantalon terug te laten komen. Maak je het jezelf comfortabel op je stedentrip? Dan kies je een comfortabele geklede schoen, zoals een nette loafer.


Ga jij op strandvakantie? Dit zijn dé outfits voor een strandwandeling.