Mode
5x jouw favoriete hoodie combineren

5x jouw favoriete hoodie combineren

Draag jij jouw hoodie alleen maar wanneer je voor nop op de bank ligt op een luie zondag? Super zonde! Want ook deze sportieve capuchontrui draag je super stijlvol. We laten je graag zien hoe.

5x jouw favoriete hoodie combineren

1. Op de bank met Netflix en je hoodie

Tijd voor een afhaalmaaltijd en Netflix op de bank? Dan is een oversized hoodie perfect voor jou. Door deze te combineren met een zachte joggingbroek is er aan comfort geen gebrek. Draag hier wel lekker warme sokken bij. En die mogen best kleurrijk zijn om een druilerige dag wat op te vrolijken.


Elke avond met de afstandsbediening op de bank? Hoog tijd om wat lessen te leren van stijlvolle Netflix mannen.


2. In je trui naast het (voetbal)veld

Heb jij je laten strikken om chauffeur te zijn voor het voetbalteam van de kids? Ook daar mag je best goed gekleed verschijnen. Door een hoodie met een stoere, lichte jeans te combineren zie jij er altijd top uit. Met sneakers en een gewatteerde jas kan jij het beste ‘t team aanmoedigen.

3. Casual hoodie voor een dagje weg

Dagje pretpark? Met een casual hoodie zorg jij ervoor dat je op kan gaan in de menigte. Handig als je net té hard geschreeuwd hebt in een achtbaan. Combineer de hoodie met een denim (liefst met stretch) en comfortabele sneakers.


Een andere manier om je outfit af te maken? Zo draag jij een sjaal.


4. Warme en nette trui voor het diner

Saaie zaterdagavond en geen zin om te koken? Neem je vrienden lekker mee naar het lokale eetcafé. Door de hoodie te combineren met een stoer overshirt heb jij ‘t zeker niet koud. Daarnaast zorgt het ook voor een nette maar casual uitstraling. Met de chino maak jij de outfit af en kan de avond niet meer stuk.  

5. Business hoodie

Een keer iets anders proberen? Met een hoodie en een overhemd ga je voor een nette uitstraling Is ’t nog net niet chique genoeg? Neem dan ook je favoriete colbert mee. De outfit maak je af met een pantalon en Chelsea boots. Let natuurlijk wel op de dresscode van jouw werkplek.