Mode
Stoere werkbroek of trendy chino: zo draag je de cargo

Werkbroek of trendy chino:

Zo draag je de cargo

De meesten van ons kennen de cargobroek vooral als functionele werkbroek of als lekkere retro trend. Had jij toen ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant? Dan hebben we nieuws voor je… Je kan ‘m weer aan. Hoe je deze trend anno nu draagt? Wij geven je inspiratie van stoer tot netjes en stijlvol.

Stoere werkbroek of trendy chino: zo draag je de cargo

1. Klassieke cargobroeken: terug naar de nineties

De cargobroeken zoals we die nog kennen, zagen we in natuurtinten en waren van katoen. Wil je dus gaan voor een classic, dan kies je voor een groen model. De ruimere pasvorm en detailnaden maken deze look helemaal af. Combineer jouw klassieke cargo met een warme sweater en sportieve sneakers.


Twijfel je of de chino je staat? Ga voor een slim fit variant met cargo-details. Die staat namelijk iedereen.


 2. Staat iedereen: de cargo chino

Slim fit sluit mooi aan, vooral met een soepele katoenen stof. Ben je dus niet zeker of de cargobroek voor jou weggelegd is? Dan ga je voor een slim fit chino-model. De licht beige kleur van de Dutch Dandies cargo chino kleed mooi af en is super gemakkelijk te combineren. Bijvoorbeeld met een overhemd en colbert. Of juist een iets meer casual polo – mét lange mouwen natuurlijk voor die frissere dagen.

3. Stoer en comfort: 5-pocket cargobroek

Ben je juist fan van de ruime pasvorm, maar zijn de functionele zijzakken al detail genoeg? Dan is deze 5-pocket in lichtbruin ‘gewoon’ goed. Ondanks de ruime pasvorm, bevat deze broek wel stretch. Extra draagcomfort dus. Wel zo lekker. Ook mooi meegenomen: deze kleur draag je ook prima richting de lente met een T-shirt en overshirt.


Nooit meer seizoenswisseling-stress? Zo draag je het overshirt in ieder jaargetijde.


4. Stijlvolle slim fit: Jaan cargo

Speel jij graag op safe? Dan de Jaan van Replay jouw cargo. Sluit mooi aan, maar is door de stretch wel lekker comfortabel. De zakken op de zijkant zijn niet te groot en opvallend. Perfect wanneer je de trend wil proberen of eens af wil wisselen qua broeken in je kast.