Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/07/ralph-laurenklein.jpg

Tijdloze basics en klassiekers van Polo Ralph Lauren Vanaf het najaar verkrijgbaar bij Only for Men!

Vanaf het najaar wordt het merk Polo Ralph Lauren toegevoegd aan ons assortiment! We vertellen je daarom meer over het merk, de kenmerken en de collectie die je vanaf het najaar shopt bij onze vestigingen in Doesburg, Reusel, Voorburg en Leidsche Rijn en in onze webshop.

Ralph Lauren is een wereldleider op het gebied van kleding, accessoires, woninginrichting én meer! Al vijf decennia lang is het merk consequent in ontwikkeling en groeit het aantal producten, merken, verkoopkanalen en internationale markten steeds door. En de herenkleding van dit merk vind je binnenkort ook bij Only for Men.

Kenmerken

Ralph Lauren heeft een wereldwijd bereik. De breedte van het productaanbod en de multichanneldistributie van het merk zijn erg uniek onder kledingbedrijven. De producten, waaronder de herenkleding, vormen een van ’s werelds meest erkende families van consumentenmerken.

Ralph Lauren

Het merk Ralph Lauren is altijd al erg innovatief en onder leiding van de ontwerper Ralph Lauren, heeft het merk dan ook een grote invloed gehad op de manier waarop mensen zich kleden in de wereld. Inmiddels zijn er vele merken ontstaan binnen Ralph Lauren. Polo Ralph Lauren is een van deze merken. Het merk heeft veel tijdloze basics en klassiekers in de collectie, allemaal van een hoge kwaliteit. Met de verschillende items van Polo Ralph Lauren kun je je van top tot teen kleden!

Collectie

Het Amerikaanse label Polo Ralph Lauren is geschikt om zowel een casual als een zakelijke outfit samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld een jeans met een klassiek shirt en je bent klaar om erop uit te gaan met je vrienden. Ben je juist op zoek een formele outfit? Ook dan kun je terecht bij Polo Ralph Lauren. Je vindt hier bijvoorbeeld de perfecte colberts voor een zakelijke afspraak.

Vanaf het najaar kun je terecht in onze winkels en in de webshop voor Polo Ralph Lauren. Let er wel op dat het merk alleen verkrijgbaar is bij onze vestigingen in Doesburg, Reusel, Voorburg en in de webshop van Only for Men. Ook vind je het merk in onze nieuwe winkel in Leidsche Rijn, die vanaf medio september opent!

Is Polo Ralph Lauren jouw favoriete merk? Dan zal de collectie van Lyle & Scott jou zeker bevallen!

Wil jij meer lezen over de opening van onze winkel in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn? Hier lees je er alles over!

Deel dit bericht: