Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/Miskoop-Klein.jpg

Met deze tips voorkom jij een miskoop! Onze modeadviseurs staan voor je klaar!

Miskoop

We hebben ze allemaal: kledingstukken die langzaam aan achterin de kast belanden. Je hebt deze kledingstukken gekocht omdat ze er toen leuk uitzagen of omdat je met de trends mee wilde gaan. Maar eigenlijk zitten ze helemaal niet lekker of vind je ze ondertussen al niet meer leuk. Zonde toch?

Wij helpen je met het uitzoeken van kledingstukken die wel bij jou passen zodat jij de volgende keer een miskoop voorkomt. Lees verder hoe!

Investeer in de basics

Elke man heeft een paar basics in zijn kast liggen: het witte overhemd en je jeans. Zo zijn er nog een aantal basics die jij waarschijnlijk vaak draagt en veelzijdig kan combineren. Daarom is het belangrijk dat je basics perfect zijn, want een goede basic kan geen miskoop worden. Vraag onze modeadviseurs welke basic voor jou het beste is. Kan niet missen!

Welke items draag jij het meest?

Draag jij vaak dat overhemd met die leuke print of is dat toch de pullover die jou altijd goed staat? Iedereen heeft in zijn kast een item dat hij vaak draagt. Besteed daarom geen geld aan een duur kledingstuk dat je na je aankoop in de kast hangt en pas bij de grote schoonmaak terugvindt. Besteed je geld liever uit aan kledingstukken waarvan je weet dat je ze vaak zult dragen: zo gooi je geen geld weg.

Denk er goed over na

Wanneer je kleding gaat kopen, online of in een winkel, kan het voorkomen dat de twijfel toe slaat. Als je in de winkel bent, pas je de outfit die je hebt uitgezocht en vraag je eventueel advies aan onze modeadviseurs. Twijfel je dan nog steeds: hang de kleding terug en slaap er een nachtje over. Vaak weet je de volgende dag wat je wil. Ben je overtuigd en wil je het item als nog kopen? Dat kan dan heel simpel op onze website of als je toch in de buurt ben, kan je gezellig langskomen!

Er zijn een paar basics, oftewel basis kledingstukken en kleuren die je bij veel mannen terug ziet komen en waarvan wij vinden dat ze vrijwel altijd geschikt zijn. Wij vertellen wat die basics zijn!

Deel dit bericht: