Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/05/blog-vakantie.jpg

De tien mooiste vakantie-eilanden voor deze zomer

Dit zijn dé vakantie-eilanden waar jij zorgeloos kunt genieten!

Droom je ervan om deze zomervakantie te ontspannen op witte stranden met blauwe wateren? Altijd al een verre reis willen maken naar een droombestemming? Kies jouw favoriete eiland en maak je dromen werkelijkheid!

Dit zijn tien van de mooiste eilanden voor een onvergetelijke vakantie.

Borocay

Het eiland Borocay is te vinden op de Filipijnen. Dit prachtige eiland is perfect om heerlijk op het strand te liggen of het leven in de oceaan te ontdekken tijdens een dagje snorkelen. Het gemoedelijke eilandleven, de helblauwe wateren en het witte strand zullen voor altijd zorgen voor een mooie herinnering. En voor de durfals: neem een kijkje in de Bat Cave!

Palawan

Ook Palawan is te vinden op de Filipijnen. Het heeft naast de mooie stranden iets unieks: de ondergrondse rivier van Sabang. Vaar kilometers lang door grotten en laat je verrassen door de schoonheid van dit wereldwonder. Wees alert, want ook de komodovaraan en de python houden van deze prachtige plek!

Kauai

Ook het Hawaïaanse vakantie-eiland Kauai behoort tot de mooiste eilanden over de wereld. Een ‘must see’ op dit eiland zijn de prachtige watervallen. Bezoek bijvoorbeeld de Waipo’o Falls, middenin de Waimea Canyon: de Grand Canyon van de Pacific!

Bora Bora

Bora Bora is een klein, heel mooi eilandje, dat samen met een grote groep andere eilanden een paradijsje op aarde vormt: Frans-Polynesië. Vanuit je hangmat kijk je uit op de twee mooie vulkaantoppen van Mount Otemanu. Onder water geniet je al snorkelend van een prachtige wereld met veel kleurrijke vissen. Wie weet heb je geluk en spot jij een schildpad!

Malediven

Wie droomt er nu niet van een vakantie op de Malediven in één van de huisjes die dansen op het water? De exotische bewoonde en onbewoonde vakantie-eilanden zijn ideaal voor een ultieme relaxvakantie. Toch zin om naast het zonnen op het strand iets actiefs te doen? Trek je duikpak aan en bezoek Banana Reef!

Bali

Op Bali in Indonesië kun je niks anders dan je ogen uitkijken. Mooie rijstvelden, indrukwekkende tempels, prachtige meren en vriendelijke inwoners: Bali heeft alles! Woon de Balinese Kecak Dans bij in Uluwatu en voel je een echte Indo!

Seychellen

De Seychellen zijn gelegen in Afrika, ten noorden van Madagaskar. De vakantie-eilanden kennen veel wilde dieren en waren vroeger eigendom van barbaarse piraten. Tegenwoordig zijn de Seychellen dé ideale bestemming voor jouw huwelijksreis. Huur jullie eigen onbewoonde eiland en geniet van elkaar  in een waar sprookje!

Curaçao

Curaçao is misschien wel het bekendste vakantie-eiland uit dit rijtje. Het grootste eiland van de Nederlandse Antillen heeft met hoofdstad Willemstad toch nog iets weg van ons mooie Nederland. Fort Amsterdam bijvoorbeeld, diende in de zeventiende eeuw als hoofdkantoor van de WIC. Ontdek het Nederlandse eiland en leer een woordje Papiaments!

Fiji-eilanden

De Fiji-eilanden bestaan uit 332 eilanden. Één van de mooiste vakantie-eilanden is het hoofdeiland Kadavu. De combinatie van hagelwitte stranden, helblauwe wateren en het tropisch regenwoud maken het een eiland om nooit te vergeten. Ben je een echte surfliefhebber? Bezoek dan Cloudbreaker: dé plek voor ‘surfdudes’!

Barbados

De laatste van onze tien geselecteerde vakantie-eilanden is het Caribische Barbados. Dit sprookjesachtige eiland is perfect voor jou als echte rumliefhebber! De voormalige Britse kolonie heeft naast haar gele stranden met palmbomen namelijk de oudste rumfabriek ter wereld. Proef en geniet van de smaken in één van de vele rumshops!

Blijf je liever in Nederland voor een avondje barbecueën met je vrienden? Lees hier meer over de samenwerking tussen Only for Men en Napoleon Grill’s! 

Deel dit bericht: