Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/01/Trend-trouwpak-2020.jpg

Trouwpak trends 2020 In welk trouwpak verschijn jij op jullie bruiloft?

trouwpak trends 2020

Je pasafspraak is gepland! Een belangrijk moment, want dat jij je goed voelt in je trouwpak is ontzettend belangrijk. Ben je nog niet zeker wat jij wil dragen op dé grote dag? Dan vertellen wij je de trouwpak trends voor 2020! Zeg jij ‘ja’ tegen het pak?

Een strak gesneden pasvorm, twee- of driedelig, stropdas of strik? Er komt meer kijken bij het kiezen van het juiste trouwpak dan alleen het kleurtje. Deze trends voor trouwpakken helpen je een beetje op weg.

Traditionele trouwpakken

Dat mannen vooral praktisch zijn, blijkt uit het feit dat ook dit jaar traditionele twee- of driedelige pakken populair blijven onder bruidegoms. Liefst met een traditionele snit, klassieke stoffen en veilige kleuren. Blauw, grijs en zwart zijn altijd een goede keuze wanneer je het pak aankleed met prachtige bruidegom trouwaccessoires. En die accessoires mogen opvallen! Jij mag tenslotte ook stralen op dé grote dag!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

Trouwpak trends: opvallende kleuren

Traditioneel hoeft niet saai te zijn. Kies dan gewoon voor kleur! Bijvoorbeeld diepe kleuren in blauw, groen en rood. In de zomer neigen de kleuren meer naar beige, wit, lichtblauw en lichtgroen. Grijze pakken zijn ook nog steeds trendy in trouwpakkenland. In 2020 worden deze veel gecombineerd met sprekende kleuren zoals oranje of rood. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurde stropdas, strik, pochet of bretels. Liefst zelfs met een goede print!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

 

De trouwschoenen zijn in 2020 juist heel simpel. Loafers of schoenen met een gesp. Veel bruidegoms kiezen er ook voor om te trouwen in sneakers. Stijlvolle schoenen zonder poespas zijn enorm praktisch, omdat je ze na jullie bruiloft ook nog kan dragen.

Trouwpakken met prints en structuur

Prints en structuur in je trouwpak zijn hot! Ruitjes en krijtstrepen bijvoorbeeld. Of zorg juist voor structuur door stoffen zoals tweed, linnen en velvet. Het is een moedige keuze voor veel bruidegoms, maar dit jaar geldt: hoe opvallender hoe beter! De accessoires bij een opvallend pak zijn uiteraard rustig. Denk aan effen kleuren zonder print. Maar een das met structuur is weer wel helemaal goed!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

Linnen trouwpak

Ga jij voor een meer casual uitstraling en ben je op zoek naar een luchtig pak om in te trouwen omdat het kwik bijna 30 graden aantikt? Een trouwpak gemaakt van een linnen-mix kan voor jou de oplossing zijn. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je een standthema hebt. Vaak zijn linnen pakken beige, lichtgrijs of crème van kleur, maar ook bruin, helderblauw en donkerblauw zijn opties.

 

Nog steeds niet zeker van je trouwpak keuze? Lees dan onze trouwpak tips, maak een vrijblijvende afspraak met een van onze trouwpakkenexperts of kom langs op één van de trouwbeurzen waar wij aanwezig zijn:

  • Zondag 6 september – Veldhoven
  • Zondag 27 September – Trouwbeleving XL Beurs in de Noordkade in Veghel
  • Zaterdag 24 Oktober – Trouwbeurs Breepark Breda
  • Zaterdag 31 Oktober – Trouwbeurs t’ Groene Hart in Woerden
Deel dit bericht: