Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/03/tennis-klein.jpg

Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi

Met in het weekend tennis op topniveau!

Van 13 t/m zondag 17 maart vindt het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi plaats. Dit toernooi wordt gehouden in samenwerking met GLTC en Rhelico.

Het tennistoernooi zal gehouden worden bij TV Rhelico, adres: Boutensteinseweg 2A in Rumpt. Er zal een mooi deelnemersveld zijn en iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

Tennis op topniveau
In het weekend vindt de Only for Men Grand Slam plaats, een minitoernooi waar topspelers van het hoogste niveau het tegen elkaar opnemen. Zo zullen bekende namen als Igor Sijsling, Sidney de Boer en Alban Meuffels meespelen. Op zaterdag 16 maart vanaf 19.00 uur zullen spelers uit categorie 1, 2 en 3 in poules spelen om twee gewonnen tiebreaks. Nummer één van deze poule gaat door naar de finale op zondag 17 maart om 16.00 uur. Kom jij dit tennistoernooi op topniveau aanschouwen?

Overige activiteiten
Naast het mannentoernooi zullen er nog vele andere activiteiten plaatsvinden. Zo is er zaterdagavond een feestavond tot 00.45 uur met meerdere dj’s. Op zondag wordt er om 14.00 uur een clinic voor de jeugd gegeven. Tot slot vindt er zondag een spectaculaire loterij plaats.

De Mannen voor Mannen Stichting
De volledige opbrengst van het Only for Men Heren Dubbel toernooi wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting. De Mannen voor Mannen Stichting is een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de Mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor de Mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden. Dit doet Only for Men door geld in te zamelen voor het goede doel, waarbij er gekozen is voor prostaatkanker.

Deel dit bericht:

Geef een reactie