Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/04/Vanguard-klein.jpg

Vanguard V850 jeans: de nieuwe jeans van Vanguard

Lees er hier alles over!

De Vanguard V850 jeans is de nieuwste jeans in de V-serie van Vanguard! De jeans is gemaakt met speciale details die ook terugkomen in de nieuwe custom V850 motor van het merk.

In deze blog vertellen je meer over deze jeans die je binnenkort ook bij Only for Men kunt shoppen. Lees meer over de kenmerken en waarom jij deze jeans in jouw kast moet hebben.

Kenmerken jeans

De nieuwe Vanguard V850 jeans heeft een grijze wassing en een slim fit. De broekwijdte is aan de onderkant 34 cm, wat betekent dat hij mooi aangesloten zit.  Deze jeans sluit met een rits en is gemaakt van een comfortabele 4-way stretch (materiaal katoen, polyester en elastaan) dus hij zit ook nog extra comfortabel! De broek heeft vele details zoals de iconische V-vormige details op de voorzak, achterzak en de riemlus aan de achterzijde. Op de achterzijde zit een luxe label en ook vind je aan de achterkant het 3D logo op de zak. Tot slot vind je op de jeans dezelfde kleurdetails als op de motor.

Alle V850 Rider Jeans zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid. Het soepele 4-way denim materiaal laat je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Oftewel: dit wordt jouw nieuwe favoriete jeans en de nieuwe variant wil iedere man in zijn kast hebben.

Master of endurance

De nieuwe Vanguard V850 Rider jeans en bike, Master of endurance, zijn tot stand gekomen door een unieke samenwerking. Het zwitserse Gannet Design, de Nederlandse mannen van Wrench Kings en het Vanguard design team, eren met deze jeans de legendarische Moto Guzzi V850 Le Mans en de rijke racehistorie van het merk. Het team heeft de Vanguard V850 Jeans & Bike gelijktijdig ontwikkeld.

Je shopt de nieuwe Vanguard V850 jeans binnenkort bij Only for Men. Naast deze nieuwe variant, vind je nog vele andere broeken van het merk bij ons.

Deel dit bericht:

Geef een reactie