Mode
mix-match-pak-herobanner-1150x365

In 1x klaar voor de feestdagen: mix en match je pak

Heb jij aan het einde van het jaar een diner met de (schoon)ouders op het programma? Hoog tijd om je pak weer uit de kast te trekken. Ga voor een slim mix & match pak, heren. Zo ben jij in één keer klaar voor allerlei gelegenheden. Hoe? Wij laten het je zien. 👇

mix-match-pakken-mannen-inhoudsopgave-575x450

1. Mix en matchen: samen of los combineren?

Nog niet bekend met mix en match? Het is eigenlijk heel simpel… Je kiest los je jasje en pantalon– in plaats van een set in één maat. Ook wel handig eigenlijk, want zo heb je nooit meer last van te lange broekspijpen of te korte mouwen. Of je kan je jasje wat groter dragen, gewoon omdat jij het fijn vindt. Kies jij voor een geruite pantalon met een bijpassend jasje of liever een multifunctioneel effen variant?

2. Mix: combineer je pak met een coltrui

Wil je een keer wat anders en lekker opvallen? Probeer dan een coltrui onder je pak. Het is comfortabel en het ziet er erg verzorgd uit. Ga voor een effen, dunnere variant. Die past wat gemakkelijker onder je jasje – mocht je die willen dragen. En maak je jouw look helemaal feestdagen-proof, dan stop je een pochet in je borstzakje waarin de kleur van je coltrui terugkomt. Het is tenslotte feest!😉

3. Match: jeans met een colbert

Als het buiten nét te fris wordt voor jouw pantalon, is de jeans een goede vervanging. Niet alleen is denim wat warmer, maar staat het ook nog goed bij je colbert. Zo wordt je outfit namelijk lekker casual. Bijkomend voordeel: op deze manier kan je gemakkelijk kleuren combineren. Bijna alles staat namelijk op een jeans.

4. Mix: met een pantalon en overhemd

Een pantalon met een overhemd is een klassieke combinatie. Zeker wanneer je kiest voor veilig wit of stoer zwart. Je maakt je deze look net wat gekleder met een gilet of trui met ronde hals, maar uiteraard is het geen must. Met geklede schoenen ga jij helemaal chique het nieuwe jaar in.


Past de nette outfit met een pantalon niet helemaal bij jou? Zo draag je de pantalon casual.


5. Match: met accessoires

Accessoires zorgen voor de finishing touch aan je outfit. Draag bijvoorbeeld een mooi pochet dat past bij je coltrui of draag feestelijke bretels over je overhemd. Dit zorgt ervoor dat je outfit er goed doordacht uitziet – zo kom jij altijd stijlvol voor de dag.