Mode
veterboots die jouw outfit echt afmaken

Veterboots die jouw outfit écht afmaken

Ben jij graag aan de wandel of hou je van lekker stevige schoenen? Ga dan voor veterlaarzen! Boots hebben een comfortabele, aansluitende pasvorm en staan stoer. Toch zijn er nog heel wat opties, ga jij voor modieus, netjes of juist een nonchalante uitstraling? Zo draag jij veterboots.

veterboots die jouw outfit echt afmaken

1. De klassieke, leren veterlaars

De Dutch Dandies boots is dé casual veterlaars van dit moment. Deze laars is de perfecte mix van modern, klassiek en sportief. Combineer ‘m met een cargo of jeans. Maar zelfs een nette chino staat prima bij deze cognackleurige boots. Draag je boots tijdens een barre winterwandeling met een hoodie. Je look maak je nét wat klassieker met een overhemd onder je hoodie. Lekker preppy 😉

2. Nette maar casual boots

Wie zegt dat je klasse niet kan kopen? Deze klassieke nubuck boots hebben een vetersluiting en glad leren detail op de hak. Draag deze boot onder een donkere jeans of chino met een mooie grof gebreide trui. Zo ben je stijlvol van familievisite tot werkdag.


Wil jij warm en stijlvol voor de dag komen? Zo combineer je de (wollen) trui.


3. Stoere, grove bruine veterlaars

Wij zijn fan van deze bruine PME Legend Stratorib boots. Deze zijn gemaakt van leer en afgewerkt met opvallende, stoere details. De fijne pasvorm en het comfortabele voetbed maken deze laarzen helemaal af. Combineer met een donkere jeans en sweater voor een stoere uitstraling. Een overshirt of denim jack maken de look helemaal af.

4. Stijlvolle bikerboots voor heren

Deze klassieke laarzen uit ons assortiment zijn de zwarte Nubikk Logan Harbor boots. Deze bestaan uit 100% hoogwaardig leer en hebben een stevige rubberen zool. Handig met glad weer dus deze. De boots hebben zowel een ritssluiting als vetersluiting met detaillering op de zijkant. Draag ze onder je favoriete outfit en loop er voortaan altijd stijlvol bij!


Je leren boots goed onderhouden? Zo poets je ze.


5. Derby boots: tussen stijlvol en stoer in

Boots voor onder je pak spannend? Zeker niet! Een derby boot maak je in één klap net zo stoer als James Bond. Oké, bijna dan. Laat de bijzondere roodbruine kleur terugkomen in je accessoires en jij komt stijlvol voor de dag.