Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/jeans.jpg

Dit zijn vijf van onze mooiste jeansmerken Ontdek de merken en kies jouw favoriete spijkerbroek voor heren!

Jeans dragen wij mannen met liefde. De spijkerbroek voor heren zit comfortabel, is stoer, is eenvoudig te combineren én kan gedragen worden bij talloze gelegenheden. Of je nu naar je werk gaat, een feest hebt, een dag naar de stad gaat of een vrijdagmiddelborrel hebt: de herenjeans misstaat nooit! Hier ontdek je vijf van onze mooiste jeansmerken. Welk merk is jouw favoriet?

Jeans voor heren zijn er in vele soorten, maten en wassingen. Het is dus ook logisch dat er vele merken zijn die jeans verkopen. Toch vinden wij het belangrijk dat de jeans die we aanbieden ook écht van goede kwaliteit zijn. Het maken van jeans vergt namelijk professionaliteit en vakmanschap! Deze vijf topmerken creëren ook dit jaar weer de mooiste spijkerbroeken.

Replay

Het eerste topmerk uit onze lijst is Replay. Het jeansmerk is in 1978 opgericht door Claudio Buziol en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd actief merk. Replay hecht vanaf dag één het meeste waarde aan de uniekheid van de spijkerbroek. Elke spijkerbroek is namelijk anders gewassen en zo is ieder mens óók anders: uniek dus! Deze lichtblauwe jeans van Replay bijvoorbeeld, met een stoere stichting!

Victim

Victim jeans zijn ontworpen voor échte jeansliefhebbers en richt zich op de jonge en modebewuste man.  Het merk laat zien hoe moderne, stoere en avontuurlijke mannen zich kleden volgens de nieuwste trends. De jeans van Victim zijn herkenbaar aan de getailleerde pasvormen, frisse stoffen en de grote invloed van denim. Met de exclusieve collecties van Victim onderscheiden mannen zich van de massa. Deze Victim Pablo jeans bijvoorbeeld, stoer, comfortabel én perfect te combineren met je witte sneakers!

PME Legend

PME Legend jeans zijn natuurlijk onmisbaar in deze lijst. Het stoere Nederlandse jeansmerk is al jaren populair en heeft elk seizoen weer een mooie en stijlvolle collectie spijkerbroeken van de hoogste kwaliteit. Het design van PME Legend jeans wordt nog steeds geïnspireerd door de stoere cargopiloten en klassieke vliegtuigen van vroeger. Met PME Legend jeans ben jij nét zo stoer als de helden van de lucht!

Denham

Ook de spijkerbroek voor heren van Denham is een absolute topper. Deze jeans is natuurlijk te herkennen aan het iconische logo: de schaar. Deze schaar is niet zomaar het logo, het staat namelijk bekend als symbool voor kwaliteit. De ontwerpers van Denham jeans hebben een passie voor innovatie en tegelijkertijd eren zij de traditie.

Scotch & Soda

Het laatste merk van deze lijst met mooiste jeans is het Amsterdamse Scotch & Soda. Alle kleding van dit Nederlandse topmerk wordt ontworpen in een oude kerk aan de Keizersgracht, in hartje Amsterdam. Met een creatieve en eigenzinnige stijl creëren de ontwerpers van Scotch & Soda elk seizoen weer de meest opvallende collecties. Voel jij je een échte Nederlander en heb je voorliefde voor de hoofdstad? Dan is de spijkerbroek voor heren van Scotch & Soda perfect voor jou. Heb jij de drie Amsterdamse Andreaskruisen al gevonden op je jeans?

 

Lees hier hoe je jeans met een lichte wassing draagt!

Deel dit bericht: