Mode
Zo draag je de wollen trui

Warm én stijlvol:

zo combineer je de (wollen) trui

Niets houd je in de winter zo lekker warm als een goede trui. Knitwear heeft soms, geheel ten onrechte, een beetje een stoffig imago. Maar wie zegt dat comfort niet hand in hand kan gaan met stijl? Ontdek hoe je de ultieme combinatie vindt tussen warmte en de nieuwste trends, met onze favoriete outfits met de (wollen) trui.

Zo draag je de wollen trui

1. De coltrui combineren voor een stoere look

Voel jij je het meest stijlvol in een stoere outfit? Kies dan voor een warme coltrui, een stoere cargo-broek en je favoriete boots. Deze combinatie houdt je warm tijdens de koude dagen en geeft je ook nog eens een opvallend stijlvolle uitstraling. Daarmee trotseer je het koude winterweer op weg naar de verjaardag van je beste vriend prima.


Ben je écht fan van de col? Zo draag je ‘m stijlvol!


2. Een tikkeltje chiquer met de schipperstrui

De schipperstrui is een echte musthave. Draag ‘m casual op je favoriete jeans of chique op je pantalon. Draag een overhemd onder je schipperstrui voor een extra warme laag en een zakelijke look! Of je nu een informele of formele gelegenheid hebt, de schipperstrui is een tijdloze aanvulling op je garderobe.


Je najaarsgarderobe in 1x compleet? Wij vertellen je hoe!


3. Casual Chic met een trui met ronde hals

Met een lekkere (effen) trui voeg je gemakkelijk kleur toe aan je outfit. Ga bijvoorbeeld voor kobalt of donkerrood, ideaal voor de donkere dagen. Draag de trui op je favoriete jeans, chino of cargo en je outfit is compleet! Enneh… een overhemd kan hier ook prima onder voor dat extra nette tintje.

4. De tijdloze V-hals pullover

De pullover is ideaal om je warm te houden. Deze trui met V-hals past namelijk mooi over je overhemd – en natuurlijk onder je jasje. En laten lagen je juist lekker warm houden. Maak je outfit af met Chelsea boots, zo draag je deze knit gemakkelijk casual of casual chic.


Loop jij warm voor de Chelsea boots? Zo draag je ze!