Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/10/2020_W39_Folderuitingen_Wintercheck_BlogKlein_Winteraccessoires.jpg

Warme accessoires waarmee je het vriespunt aankan Sneeuw, ijs en temperaturen onder nul kan jij aan!

winteraccessoires voor mannen

Brr! Vind jij het ook zo koud als je in de herfst- en wintermaanden de deur uitgaat om een frisse neus te halen? Hoewel de temperaturen nu nog niet het vriespunt bereiken, kan je er maar beter ervoor zorgen dat je op voorbereid bent. Ga daarom warm aangekleed de winter in met onze favoriete winteraccessoires. Welke mis jij nog in je garderobe?

Een warme sjaal

Eén van de eerste accessoires die we uit de kast pakken met koud weer is de sjaal. Zelfs wanneer je een dunnere jas draagt, kan een goede sjaal er namelijk voor zorgen dat jij geen kou hoeft te lijden. Zo kan je een sjaal bijvoorbeeld prima combineren met een stijlvolle manteljas of pea coat, maar ook met je stoere jack. Ga voor een neutrale kleur wanneer je de sjaal wil combineren met verschillende jassen of kies voor een variant met een print om je outfit een stijlvolle twist te geven.

Psst! Heb jij naast winteraccessoires ook al de juiste winterjas voor dit seizoen? Lees hier de winterjassencheck!

Goed gemutst

Zweer jij in de wintermaanden bij een muts? Zeker wanneer je wat minder haar hebt om je hoofd mee warm te houden, heb je baat bij een hippe beanie of stijlvolle tweed pet. Probeer de kleur van je muts of pet te laten matchen met bijvoorbeeld je jas, je sjaal of een andere winterse accessoire. Een geslaagde warme look? Dat kan je aan!

Handschoenen

Je hebt vast onderin de gangkast een paar dunne handschoenen liggen. Of ben je er al eentje van je favoriete set kwijt? Zeker in combinatie met een nette jas of stoer winterjack, kunnen handschoenen een echt statement item zijn. Voel je een echte dandy of peaky blinder met onze favorieten.

Held op sokken

Je kan nog zulke warme boots of leren sneakers gekocht hebben, met een paar dunne sokken erin zal je vast koude voeten krijgen! Wanneer het een paar graden onder nul vriest, kies jij voor comfort en stijl! En mannen, sokken mogen tegenwoordig best gezien worden als onderdeel van je outfit! Dus combineer die warme hippe sportsok met je jeans!

Wil je meer weten over winterschoenen? Lees dan: “6x winterse sneakers voor warme voeten.”

Deel dit bericht: