Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/01/Date-klein1.jpg

Wat je vooral niet moet doen tijdens een date Heb je een dergelijke fout al ooit begaan?

Heb je binnenkort een date gepland staan en ben je er een beetje zenuwachtig over? Dan hebben wij een paar tips met dingen die je in ieder geval niet moet doen. Soms lijkt het simpel maar in de praktijk kun je er al snel de mist mee in gaan.

Om deze reden vertellen we hieronder over de dingen die je het beste niet kan doen tijdens een date!

Noem het een date
Een ‘date’ is een nogal beladen woord. Het geeft haast een soort verwachting en dat is iets wat je zeker niet wil. Een date is er juist voor om eens even te kijken of het klikt, zonder dat er allemaal voorwaarden aan hangen. Daarom is het veel handiger om te vragen of iemand iets met je wil gaan drinken in plaats van: ‘’zullen we daten?’’.

Plan niets
Vrouwen houden van een man met een plan. Zorg dus dat je een plan hebt. ‘Zeg jij maar waar?’ of ‘ik vind alles best’ is geen plan. Bepaal dus waar je naartoe gaat. Kom met een voorstel en heb eventueel een plan B in je achterhoofd. Een voorbereid man telt voor twee, zeker als het om dates gaat.

Kleed je zoals op een luie zondag
Je laat zien dat je het snapt met je kleding. Kleren maken de man! Je hoeft niet als een dandy op stap, maar zorg dat je een ondergrens van verzorgdheid haalt. Trek iets aan waarin je je lekker voelt en dat laat zien wie jij bent. Ontdek wat je date leuk vindt op het gebied van kleding en mode.

Luister slecht
Wat een vrouw te vertellen heeft, is totaal oninteressant tijdens de eerste ontmoeting. Het gaat erom dat jij indruk maakt… Dit is een aanname die nog vaak gemaakt worden. Zou het niet veel slimmer zijn om tijdens de eerste date gewoon te luisteren en de juiste vragen te stellen? Er ontstaat een interessant gesprek dat, als je een beetje stuurt, met name over haar gaat. Vrouwen kunnen de hele avond over zichzelf praten en jou uiteindelijk een interessante vent vinden! Daarom is het vaak belangrijk om de eerste date goed af te tasten.

De rekening delen
Jij hebt een biertje en zij een wijntje gedronken, zeur niet over de rekening en reken zelf af. Als een vrouw je ziet zitten, zal ze dit waarderen. Als ze het toch niet fijn vindt, dan beloof je dat zij de volgende keer mag betalen.

Wacht tot zij belt/appt
Mocht de date geslaagd zijn, zorg dan dat jij degene bent die als eerste belt of appt. De eerste paar weken neem jij het initiatief. Een vrouw belt niet uit zichzelf. Een vrouw wil veroverd worden. Dus ga ervoor!

Hopelijk heb je met het lezen van deze tips goeie moed om de volgende date tot een succes te brengen!

Graag meer lezen over lifestyle? Lees dan de blog over tips voor het stimuleren van je baardgroei.

Deel dit bericht: