Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/07/Only-for-Men-Beek.jpg

We krijgen een nieuwe winkel in Beek! Vanaf medio oktober een nieuw filiaal met het vertrouwde totaalconcept.

We krijgen een nieuwe winkel in Beek!

Medio oktober is het zover, een compleet nieuwe winkel in het Makado winkelcentrum te Beek. De vestiging in Beek wordt de zeventiende en tevens eerste Only for Men winkel in Limburg. Het pand heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter. Hier wordt weer een enorm assortiment mannenmode aangeboden van vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen!

 Landelijke dekking

Ondanks de moeilijke periode rondom de coronacrisis blijven we niet stilzitten maar willen we groeien. We kijken continu naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen. We zijn momenteel vooral zichtbaar in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. Door de opening van de nieuwe winkel in Beek wordt er een belangrijke stap gezet richting landelijke dekking.

Meer dan alleen een mannenmodewinkel

In de nieuwe winkel in Beek wordt het vertrouwde totaalconcept, zoals je hopelijk gewend bent, doorgezet. Alle mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de Limburgse man bij ons altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs en spectaculaire events.

In de winkel vind je een extra groot horecagedeelte, een directe vermaakservice en kun je zelfs tegen vrienden racen in een ‘playseat’. Winkelen wordt op deze manier écht een uitje!

Winkelcentrum Makado

Winkelcentrum Makado past goed bij ons! Het waanzinnige winkelcentrum bevat een gevarieerd aanbod aan grote internationale winkelformules en horeca. Het winkelcentrum is goed bereikbaar, je kan er gratis parkeren in een overdekte parkeergarage en tenslotte mag je gratis gebruik maken van de kinderopvang. Wat wil je nog meer?

Modeadviseurs gezocht

Nieuwe winkels betekent nieuwe collega’s! We zijn voor onze winkel in Beek daarom op zoek naar gespecialiseerde modeadviseurs. Er staan diverse vacatures open zoals Storemanager, Assistent Storemanager, Verkoopmedewerker, Kostuumspecialist of Oproepkracht. Bekijk alle vacatures op: www.werkenbijonlyformen.nl.

Adres: Wethouder Sangersstraat 218, 6191 NA, Beek

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen, zodat we de winkel kunnen openen in oktober. Zien we je daar?

Deel dit bericht: