Selecteer een pagina
Home 5 ZNieuw 5 We krijgen een nieuwe winkel in Almere!

We krijgen een nieuwe winkel in Almere!

Laatste update: 27 mei 2019

In september is het zover: we openen de deuren van een geheel nieuwe store in Almere. De vestiging in Almere wordt de zestiende Only for Men-winkel van Nederland en daar zijn we trots op! Ditmaal hebben we een nieuw winkelconcept, ontworpen om jou perfect van je behoeften te voorzien. Lees hier wat je kunt verwachten van onze nieuwe store!

 Een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter, een enorm assortiment mannenmode en vele topmerken: de nieuwe winkel in Almere belooft letterlijk een groot succes te worden! Wat zijn onze ambities, wat houdt het nieuwe winkelconcept in en wat is personal shopping? Je ontdekt het hier!

Landelijke dekking

Wat begon als klein winkeltje in Reusel, is inmiddels een mannenmodewinkel van formaat: Only for Men blijft groeien!. Daarbij wordt continu gekeken naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen. Momenteel zijn we vooral zichtbaar in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. Langzaam maar zeker gaan we voor landelijke dekking. De opening van onze nieuwe winkel in Almere is weer een stap in de juiste richting!

Meer dan alleen een mannenmodewinkel

In de nieuwe winkel in Almere wordt het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen, zodat ze niet naar nóg meer winkels hoeven om mooie items aan te schaffen! Iedere man kan bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.

Het nieuwe winkelconcept

Het filiaal in Almere zal onze eerste winkel zijn met een nieuw winkelconcept!  Zo vind je een barbier, een extra groot horecagedeelte en een directe vermaakservice. Ook aan de kassa is gedacht, klanten willen namelijk geen lange rijen. Daarom zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken, zodat jij snel geholpen wordt en niet in de rij hoeft te staan om af te rekenen! Als kers op de taart zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

 Personal shopping

Ook zal in Almere het personal shoppingconcept gelanceerd worden. Wat houdt dit nu in? Je wordt (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Een afspraak is niet nodig, dus kom langs wanneer het jóu uitkomt! Je kunt gewoon naar de nieuwe winkel komen, persoonlijk advies krijgen, genieten van een drankje en zelfs tegen vrienden racen in ‘playseats. Winkelen wordt op deze manier écht een uitje!

Het adres van onze nieuwe winkel is: Citadel 14, 1315 VK Almere.

Sinds kort heeft Only for Men een nieuwe Retail Directeur! Wil jij meer over hem weten? Maak kennis met Stephan Moes!

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Hoewel je de afgelopen weken vast al hebt gesmuld van een heerlijke barbecue of een dagje op het water, is het nu tijd voor het échte genieten. Deze zomeroutfits passen in jouw handbagagekoffer!Nodig toe aan nieuwe zomerkleding? Dan is niets fijner dan laagjes! Zo kan...

Waar let je op bij het kopen van je trouwschoenen?

Waar let je op bij het kopen van je trouwschoenen?

Het aanzoek was spectaculair en je hebt jouw trouwpak al op het oog. Jij bent klaar voor die grote dag, toch? Vergeet je trouwschoenen niet bruidegom! Onze mode-adviseur Nicolle uit Beek deelt haar tips voor de trouwschoen. Van kiezen tot het inlopen. “Naast het...

Trouwaccessoires voor de bruidegom

Trouwaccessoires voor de bruidegom

Trouwaccessoires worden vaak direct uitgezocht wanneer je jouw trouwpak past. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen inspiratie opdoet voor je trouwpak, maar ook voor je accessoires. De trouwaccessoires zijn immers - ook voor de bruidegom - de kers op de...