Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/10/Banner-klein.jpg

We Love Women event in Almere Met special guest: modestylist Fred van Leer.

We Love Women Event Almere met Special Guest Fred van Leer

Op 5 oktober vond het We Love Women event plaats in de Only for Men winkel in Almere. Het event is speciaal opgezet om onze vriendinnen, vrouwen of moeders eens te verwennen.

Alles werd op deze dag georganiseerd voor de vrouwen. Zo vond je de laatste damesmode in de winkel en waren er voldoende giveaways. Lees hier meer over het event!

We Love Women

Het We Love Women event wordt vaker per jaar georganiseerd om de vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Deze editie vond plaats in de winkel in Almere. Het event stond in het teken van verwennerij, beauty, unieke acties en vooral veel gezelligheid. Zo werden er verschillende dingen georganiseerd als een beauty-wasstraat, diverse workshops en heerlijke proeverijen. Tot slot kon je meedoen aan verschillende give-aways.

Voor de ingang van de winkel konden de dames al genieten van een heerlijke suikerspin. Binnen in de winkel konden zij genieten van nog meer leuke activiteiten en lekkers. Er was een visagiste aanwezig waar de dames zich konden laten opmaken. Vervolgens werd er een mooie foto gemaakt die ze mee naar huis konden nemen. Er was een sieradenwinkel aanwezig om prachtige accessoires te kopen, maar ook kon er meegekeken worden hoe deze sieraden gemaakt worden. Natuurlijk mocht er ook wat gesnoept worden, er was een echte chocolatier aanwezig, die heerlijke chocola tentoonstelde en liet zien hoe het hele proces van bonbons maken in elkaar zat. Maar er was meer!

Selfie met Fred van Leer op het We Love Women Event in Almere
Visagiste op het We Love Women Event in Almere
Kleding customizen op het We Love Women Event in Almere
Nagelstyliste aan het werk op We love Women Event in Almere
Chocolade maken op het We Love Women Event in Almere
Fred van Leer op We Love Women Event Almere

Special guest: Fred van Leer

Bij het event kon een special guest niet ontbreken. Niemand minder dan Fred van Leer was aanwezig bij het We Love Women event. Fred van Leer is de bekendste modestylist van Nederland. Hij verzorgt de styling van verschillende mensen in televisieprogramma’s, bands, tijdschriften en shows. Op het event was hij dan ook aanwezig om alle vrouwen te voorzien van stylingadvies. Het was een geslaagd event! Kom jij de volgende keer ook?

Deel dit bericht: