Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/11/Interview-Jeannine-Only-for-Men-Rosmalen.jpg

Wij zijn fan van onze modeadviseur Jeannine Deze retail duizendpoot is al 15 jaar een vertrouwd gezicht in Rosmalen!

Interview Jeannine Only for Men Rosmalen

Wij zouden Only for Men niet zijn zonder onze retailtoppers, lokale helden en de creatieve modeliefhebbers in onze winkels. We zijn dan ook groot fan van onze collega’s! Afgelopen oktober vierde een bijzondere verkoopmedewerkster haar vijftien jarig jubileum in de winkel in Rosmalen. “Toen ik werd aangenomen was mijn oudste dochter net geboren. Inmiddels is zij nu oud genoeg en staat ze als oproepkracht in de winkel, hoe bijzonder is dat?!”

Gestart bij Outlet for Men

Vijftien jaar geleden kwam Jeannine per toeval in contact met -toen nog- Outlet for Men in Rosmalen. “Mijn broer ging trouwen en we waren op zoek naar een pak voor mijn man. Ik raakte daar aan de praat met het personeel en zo is het balletje gaan rollen. Ik zat op dat moment midden in mijn zwangerschapsverlof, de overstap kwam perfect. Aan het begin liep ik nog met een spiekbriefje in mijn zak waarop ik mannenmaten op had gekrabbeld. Nieuwe informatie pikte ik gelukkig wel snel op. Van collega’s bijvoorbeeld of van merktrainingen. Eigenlijk leer je hier elke dag wel iets en dat maakt het zo leuk!”

“In vijftien jaar is er veel veranderd. Toen ik begon had Only for Men nog maar 4 winkels; in Waalwijk, Geldermalsen, Reusel en natuurlijk Rosmalen. Iedereen kende elkaar en er was regelmatig contact. We zijn super snel gegroeid, waardoor contact met directe collega’s minder werd. Dat vind ik wel jammer, maar die groei is ook onze kracht. We doen het tenslotte samen. Ik voel me dan ook ontzettend trots als ik nu een televisiecommercial langs zie komen of wanneer we nog een mooie grote winkel mogen openen.”

“Ik voel me ontzettend trots als ik een televisiecommercial langs zie komen of wanneer we nog een mooie grote winkel mogen openen.”

Afwisseling zorgt voor plezier in werk

Wanneer we vragen hoe Jeannine na zo’n lange tijd nog steeds elke dag met plezier naar haar werk gaat is haar antwoord simpel. “Het is het leukste wat ik doe! Vooral de afwisseling vind ik erg prettig. Naast het verkoperswerk doe ik namelijk ook wat visual merchandising, zoals de paspoppen aankleden en de collectie in de winkel netjes houden. Hoewel de winkel en de klanten vertrouwd zijn, is elke dag anders, er is reuring en dat maakt geen enkele dag saai!”

Bijzondere band met klanten

Jeannine heeft voldoende klanten mogen helpen met een outfit voor belangrijke gelegenheden en bijzondere momenten. “Aanstaande bruidegoms die hier komen, laten ook vaak direct hun hele familie door ons kleden.” Wanneer we vragen naar het mooiste aan werken met klanten, krijgen we niet één specifieke herinnering. “Ik zie klanten jaar in jaar uit terugkomen, soms speciaal voor mij, soms voor mijn collega’s. Het mooiste vind ik dat ik hun hele levensloop meekrijg. Opeens komt een klant terug omdat zijn zoon gaat trouwen en ze een hem een mooi pak willen laten aanmeten of bijvoorbeeld om hun kleinkind trots te komen laten zien. Zelfs in de eerste golf van de pandemie kwamen onze vaste klanten juist bewust naar de winkel om bijvoorbeeld een broek te kopen. Dat voelt als een fijne steun!”

“Zelfs in de eerste golf van de pandemie kwamen onze vaste klanten bewust naar de winkel om bijvoorbeeld een broek te kopen. Dat voelt als een fijne steun!”

Fan van de dandy

Als er een kledingstijl voor mannen is waar Jeannine graag naar kijkt, is het wel de dandy stijl. Klassiek met een stoer randje. “David Beckham is bijvoorbeeld een man die zo’n stijl goed draagt, maar ik zou ook Tycho Gernandt wel in een outfit van Dutch Dandies willen kleden.”

Only for Men Rosmalen

Ben jij ook zo’n fan van Jeannine of één van haar collega’s in Rosmalen? Maak dan eens een afspraak voor persoonlijk stijladvies. Zo kan je, ook buiten de reguliere openingstijden, gebruik maken van de expertise van onze modeadviseurs. Zo ben je nog sneller klaar voor het seizoen in een verrassende en stijlvolle outfit die past bij jouw stijl!

Deel dit bericht: