Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/Trouwcampagne-klein.jpg

Wil jij kans maken op het beste vrijgezellenweekend ooit?

Een compleet verzorgde trip naar de Only for Mension.

Dit is een oproep voor alle maten, makkers en kameraden! Dit draait om vriendschap. Mannen die elkaar door en door kennen. Die samen zijn opgegroeid, lief en leed gedeeld hebben. En dan… gaat je beste vriend trouwen.

Herken jij jezelf hierin? Speciaal voor jou en je vriendengroep introduceert Only for Men het ultieme vrijgezellenweekend in de Only for Mension. Nog één keer een echt mannenweekend. Alle mannen van Nederland die een aanstaande bruidegom in hun vriendengroep hebben, kunnen zich hiervoor opgeven.

Only for Mension

De winnaar zal samen met de aanstaande bruidegom en de complete vriendengroep een weekend doorbrengen in de Only for Mension. Dit weekend wordt compleet verzorgd door Only for Men. Het verblijf maar ook de invulling van het weekend wordt verzorgd met de beste activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de herenmodewinkel zal er voor zorgen dat jullie het beste vrijgezellenweekend ooit zullen beleven.

Kans maken?

Vind jij dat jouw vriend, de aanstaande bruidegom, dit weekend meer dan verdiend heeft en wil jij samen met je vriendengroep kans maken? Wie weet beleven jullie binnenkort het beste mannenweekend ooit!

Trouwkostuums

Ga jij zelf binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar een trouwkostuum? Ook daar kunnen we je bij verder helpen! We hebben een groot aanbod aan trouwkostuums van merken als Dutch Dandies, Recall en Tomasso. Hier vind je verschillende kleuren, materialen en pasvormen. Wil je liever zelf een trouwkostuum op maat ontwerpen? Dat kan ook! Maak dan snel een afspraak en ontwerp samen met een modeadviseur hét perfecte trouwpak!

 

De campagne is inmiddels gestopt. De winnaars hebben een compleet verzorgd weekend in de Only for Mension gehad. Het hele weekend was vol gepland met de leukste activiteiten. Wil je weten hoe het eraan toeging? Bekijk dan hieronder de aftermovie!
Deel dit bericht:

Geef een reactie