Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/02/Trouwtaart-klein.jpg

Win een trouwtaart gemaakt door Hans Spitsbaard Een taart van de winnaar van Heel Holland Bakt.

Heb jij jouw trouwdag tot in de puntjes gepland maar mist er nog een trouwtaart? Bij Only for Men Geldermalsen maak je vanaf 1 maart kans op een trouwtaart gemaakt door niemand minder dan Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt.

Hoe maak je kans? Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achter laten in de winkel in Geldermalsen.  Op 23 maart is Hans Spitsbaard van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in de winkel en zal hij de winnaar bekend maken. Ook zal hij deze middag voor iedereen klaarstaan om allerlei bakvragen te beantwoorden en tips te geven.

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan mag je trouwtaart compleet naar eigens wens laten maken. Kortom: laat je gegevens snel achter bij Only for Men Geldermalsen en maak kans op de mooiste taart ooit.

Hans Spitsbaard

Hans Spitsbaard is de jongste winnaar van Heel Holland Bakt. Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat hij graag zijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Het uitproberen van nieuwe technieken en het ontwerpen van nieuwe recepten is zijn favoriete bezigheid. Momenteel studeert hij Technische Bedrijfskunde in Den Bosch. Zijn deelname aan Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat hij nog maar één ding wil: bakker worden!

Locatie: Achter Het Veer 16, 4191 AD te Geldermalsen

Moet jij nog meer regelen dan alleen een trouwtaart? Wij vertellen je hier hoe jij jouw bruiloft moet plannen!

Deel dit bericht: