Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/Geldermalsen-klei.jpg

Onze winkel in Geldermalsen wordt verbouwd!

Een unieke winkelbeleving en meer comfort tijdens het shoppen.

Bij Only for Men draait alles om een unieke winkelbeleving en zijn we pas tevreden als onze klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Om de mannen van Nederland optimaal te blijven voorzien wordt onze winkel in Geldermalsen verbouwd tot een unieke winkel. Met de verbouwing willen we jullie meer comfort bieden tijdens het shoppen. Maar voordat het zover is, kunnen jullie profiteren van meerdere deals tijdens de verbouwingsuitverkoop!

Onze winkel in Geldermalsen wordt begin september onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken om aan de wensen van de modieuze mannen te blijven voldoen. De winkel krijgt een nieuwe uitstraling en er worden diverse merken en shop-in-shops toegevoegd.

Opening vernieuwde winkel

De grand re-opening van de winkel in Geldermalsen vindt plaats op woensdag 11 september. In de vernieuwde winkel zal beleving centraal staan, wordt het winkelgemak verder bevorderd en word je uiteraard weer verwelkomd door de gespecialiseerde modeadviseurs. Laat je verwennen door onze service en shop jóuw ideale outfit: in éen keer geslaagd!

Het mooie van de verbouwing is dat de winkel een breder merkenpakket krijgt. Daarnaast komen er nieuwe shop-in-shops van Blue Industry, PME Legend, Profuomo, Donkervoort en Dutch Dandies. En als kers op de taart wordt er een luxe koffiebar in de winkel geplaatst. Mannen, nóg meer merken, nóg meer keuze en nóg meer service: shoppen wordt écht een uitje!

Verbouwingsuitverkoop

In verband met de verbouwing is de winkel gesloten van 2 tot en met 10 september. Maar voordat de winkel tijdelijk sluit, start er een verbouwingsuitverkoop vanaf 27 juni. Tijdens deze verbouwingsuitverkoop kunnen jullie in de winkel terecht voor scherpe deals. Zo shop je onder andere vele pakken en colberts vanaf €75 euro of 4 items samen voor €119,95. Ook krijg je 30 tot 50% korting op vele topmerken. Shop dus nu het nog kan jouw favoriete outfit voor een éxtra lage prijs!

 

We groeien door! Lees hier meer over de opening van onze nieuwe winkel in Alkmaar! 

Deel dit bericht: