Mode
Winterkleding: welke items moet je in je kast hebben?

Winteroutfits:

deze warme items moet je in je kast hebben

Geen zin in die berg extra stookkosten door de hoge gasprijzen? Met deze winterse items hou jij ’t warm aankomend seizoen. En kom je ook nog eens stijlvol voor de dag! Of je nu een koude wandeling maakt of heerlijk gaat dineren. Wij zetten de casual tot trendy winteroutfits voor je op een rij.

Winterkleding: welke items moet je in je kast hebben?

1. Een comfortabele coltrui is altijd goed

Wat draag je bij een winterse date? Een comfortabele nette coltrui natuurlijk! Zo blijf je warm én zie je er ook nog eens goed uit. Ga voor een makkelijk combinerende kleur zoals blauw of zwart. Maak het af met een stoer overshirt en je favoriete jeans. Wil jij echt uitblinken? Voeg dan nog een armband toe aan je outfit. Zo sta jij al één punt voor bij je date.


De coltrui op een andere manier combineren? Met deze outfits krijg je een warme en geslaagde look.


2. Net en casual met een schipperstrui

Ben jij je huidige truien even zat en wil je wat nieuws? De schipperstrui is het najaars item van dit moment én wordt steeds populairder. Ook niet gek! Hij is zowel casual als formeel te combineren. En met de mogelijkheid om hem dicht te ritsen krijg jij zeker geen verkoudheid. Combineer ‘m voor een chique look met een net overhemd en mooie stropdas.

3. Trendy met een hoodie

Een hoodie kan je op veel manieren dragen. Daardoor is die ook perfect voor de winter! Door ‘m te dragen met lagen krijg je het zeker niet koud. Ga voor een T-shirt onder je hoodie voor een casual look. Of combineer 'm met een overshirt of denim jack. Zo krijg je pas echt een trend outfit.  

4. Voor elke outfit: de manteljas

Of je nu chique of casual gekleed gaat - de manteljas zal er altijd goed bij staan. En met een aangehechte binnen jas krijg jij het zeker niet koud! Combineer de jas met een vest of hoodie voor een gelaagde outfit. Wist je dat de mantel geschikt is voor (bijna) elke gelegenheid? Een echte musthave!


De manteljas dragen in andere seizoenen? Dit zijn onze favorieten.


5. Tackel de kou met een parka

Heeft de weervoorspelling het weer eens mis? Dat zal niet de eerste keer zijn! 😉 Met een parka word jij niet nat. En krijg jij het ook zeker niet koud. Door de parka te combineren met een T-shirt en sweater heb je geen last van een dubbele capuchon. Maak de outfit af met stoere jeans en warme boots. Zo kan jij die niet voorspelde regenbui aan.