Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/09/Leidsche-Rijn-klein.jpg

Woensdag 19 september grand opening Only for Men Leidsche Rijn! Spectaculaire deals en activiteiten tijdens de openingsweek.

Op woensdag 19 september openen wij met trots de deuren van onze nieuwe Only for Men winkel in Leidsche Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter, gelegen op de eerste verdieping. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden!

Ben jij nieuwsgierig? Vanaf 09.30 uur ben je op woensdag van harte welkom. Ben jij de eerste klant? Dan ontvang je een gratis Recall kostuum naar keuze. De tweede klant ontvangt een kostuum voor €10,- en de derde klant een kostuum voor €20,-. Dit loopt zelfs op tot de 35e klant.

Openingsweek

Op woensdag 19 september is om 15.00 uur de officiële opening met Hans Kraay jr. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De opening wordt daarnaast de gehele week, van 19 t/m 23 september, groots gevierd met scherpe dagdeals en de leukste activiteiten. Geniet van live muziek, culinaire proeverijen of laat je schoenen weer glimmen door Shoeshiners. En dat is nog niet alles: als je je gegevens achterlaat in de winkel maak je de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed!

Unieke winkelbeleving

Bij Only for Men Leidsche Rijn draait alles om een unieke winkelbeleving. Daarom kun je hier altijd terecht voor een gigantisch assortiment met (nieuwe) topmerken als Polo Ralph Lauren, Replay, Pierre Cardin en Lyle & Scott. In de nieuwe winkel wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar.

Gemak en service

Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. Gemak en service gaan een hoofdrol spelen, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De winkel heeft vier koopavonden per week en is iedere zondag open. Op zaterdag kun je tot 18:00 uur shoppen zodat klanten direct door kunt naar een van de horecagelegenheden in het centrum. Parkeren is de eerste twee uur gratis, dit kan onder de winkel in de parkeergarage: Brusselpleingarage.  In de parkeergarage kun je via de lift, direct uitstappen in de winkel.

Deel dit bericht: