Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/02/schoenklein.jpg

Zo bepaal je zelf je schoenmaat Meet jij je voeten old school of via 3Daboutme?

Het is altijd tijd voor nieuwe schoenen, alleen jammer dat je ze niet vooraf kunt passen als je ze online besteld en daarom bestel je snel de verkeerde schoenmaat. Maar aan dit probleem is een einde gekomen. Only for Men heeft namelijk de oplossing.

Twijfel je over je schoenmaat en heb je altijd al willen weten hoe je er zelf achter kunt komen wat de juiste schoenmaat is voor jou? Door middel van deze makkelijke trucks bestel je nooit meer te kleine of te grote schoenen.

Maat bepalen
De old school manier; zoals je wel zult begrijpen bepaalt de lengte van je voet je schoenmaat. Gedurende de dag zwellen je voeten altijd een beetje op. Het is daarom ook slim om aan het einde van de dag je voeten op te meten.

Wat heb je allemaal nodig om je voeten op te meten; een A4 papier, pen/potlood, liniaal en niet te vergeten een voet. Let op; je ene voet is altijd iets langer dan je andere voet. Kies daarom je langste voet om je schoenmaat te bepalen.

Leg je A4 papier op de grond tegen een muur. Ga met sokken aan of op blote voeten op het vel papier staan en houd je hielen tegen de muur. Zet vervolgens een streep bij het uiteinde van je tenen. Stap van het vel papier af en meet met de liniaal de afstand (in centimeters) tussen het begin van het vel papier en de streep. Tel bij de uitkomst één centimeter op zo geef je je voeten wat meer ruimte. Vervolgens zoek je met deze lengte jouw maat op in de maattabel. Voila, nu weet je jouw schoenmaat.


3Daboutme
Truck twee; voor meer zekerheid om de juiste schoenmaat en pasvorm te bepalen kun je bij Only for Men gebruikmaken van een nieuwe tool genaamd; 3Daboutme. Hiermee kun je in 3D je voeten opmeten.

Hoe werkt het? Scan je voeten éénmalig met de 3Daboutme App (voor iOS en voor Android). Dit doe je door met de app op je mobiele telefoon drie foto’s per voet te maken. Één foto van de bovenkant, één foto van de linkerzijkant en één foto van de rechterzijkant van je voeten. De foto’s worden vervolgens geanalyseerd. Vanaf dat moment kun je online met jouw eigen voeten passen in de schoenen die wij in onze 3D database hebben staan. Hierdoor kan per schoen het beste maatadvies worden gegeven.

3Daboutme is mogelijk bij Only for Men op een groot deel van de online collectie schoenen, als het mogelijk is om 3Daboutme te gebruiken staat dit groot aangegeven bij de schoen op onze website.

Tip
Nieuwe schoenen zijn vaak wat stug, naarmate je ze draagt worden ze vanzelf soepeler. Knellen ze wanneer je ze voor het eerst aan trekt, dan zul je ze waarschijnlijk niet uitlopen en kun je beter verder zoeken naar een beter passend model. Mocht je twijfelen? De gespecialiseerde modeadviseurs bij Only for Men staan graag voor je klaar!

Deel dit bericht: