Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/11/Succes-Klein.jpg

Zo vind je de weg naar succes

Dit hebben we geleerd van The Wolf of Wall Street.

Succes

In de film The Wolf of Wall Street is Jordan Belfort een echte workaholic. Door continu te werken en impulsieve handelingen hoopt hij snel de top van succes te bereiken. Wat kunnen we hiervan leren?

Om de top van succes te bereiken, is het van belang dat je niet alles te snel doet. Een bedrijf runnen is echt niet makkelijk. Met de volgende punten zorg je er voor dat je er een succes van maakt!

Wees goed bevriend met je werknemers

In de film is het personeel van Jordan Belfort bereid om van alles voor hem op te offeren. Een van deze redenen is dat Jordan en de werknemers een extreem hechte gemeenschap vormen. Ook buiten het werk om zorgt Belfort dat de relaties met zijn werknemers standhoudt. Natuurlijk heeft dit zeker consequenties: ze kunnen ook misbruik van je maken. Maar daardoor zijn ze wel bereid om alles voor Jordan te doen. Want familie doet alles voor elkaar, toch?

Sluit niemand uit

Het is belangrijk dat je leert om verder te kijken dan een C.V. of een paar signalen bij het zoeken van een nieuwe werknemer. In de film geeft Jordan een handvol werknemers, die zich in moeilijke situaties bevinden, een kans. Ondanks het wangedrag in hen verleden of gebrek aan ervaring. Belfort kijkt naar hun persoonlijkheid en de drang om te werken. Deze werknemers leveren goed werk en voelen zich dankbaar voor de kans die Jordan hen gaf. Hierdoor zijn ook zij bereid om alles voor Jordan en het bedrijf te doen.

Wees voorzichtig met wat je opoffert

Het kan erg verleidelijk zijn om slechte beslissingen te nemen voor onmiddellijk succes. Maar de meest succesvolle ondernemers zijn zij die deze impulsen kunnen vermijden. Vraag jezelf eens af of iets het waard is om op te offeren voor geld of succes. Als dit niet het geval is, doe het dan ook niet.  Consistent blijven met je levenswaarden is een goede basis voor succes en geluk.

Geniet ervan

Het runnen van een bedrijf is ongelofelijk uitdagend. Het is belangrijk om van deze reis te genieten, want alleen maar stress maakt het alleen maar moeilijker om de top te bereiken.

Naast dat je op het gebied van succes veel kunt leren van Jordan Belfort, kun je je ook kleden als hem. Wij vertellen je hier hoe je dat doet!

Deel dit bericht:

Geef een reactie