Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Dstrezzed

Aantal per pagina Uw filters
116 artikelen
Dstrezzed

Mooie en funcitonele mannen kleding van Dstrezzed

Kledingmerk Dstrezzed kent een lange historie, wat voor zorgt voor de kenmerkende kledingstijl. Het merk is opgericht door Aleksander R. Dentski. Zijn doel: functionele herenkleding ontwerpen van goede kwaliteit, dat comfortabel zit en fijn aanvoelt. Een mooi merk voor in de collectie van Only for Men!

Halverwege de vijftiger jaren bloeide metaalindustrie in Groot-Brittannië op door toenemende vraag naar auto’s en motoren. Veel arbeiders werkten in lange dagen in fabrieken onder slechte omstandigheden. De immigrant Aleksander R. Dentski wilde iets betekenen voor deze arbeiders en richtte het kledingmerk Dstrezzed op. Hij maakte comfortabele kleding die de arbeiders na het werk konden dragen. Door de comfortabele, unieke materialen had de kleding het hoogste draagcomfort maar zagen de arbeiders er ook fris en ‘Dstrezzed’ uit.

Deze principes zijn nog steeds terug te zien in de nieuwe collecties van Dstrezzed. Bij Only for Men vind je onder meer chino’s, overhemden en sweaters van dit bijzondere merk. De kleding van Dstrezzed wordt duurzaam geproduceerd. Door stugge stoffen te gebruiken en wassingen wordt een vintage uitstraling gecreëerd. Ook is het hoge draagcomfort nog steeds heel belangrijk. Kleding moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook lekker zitten.

Op zoek naar een nette outfit met een nonchalante en stoere look? Dan is Dstrezzed het merk voor jou! Bij Only for Men vind je items voor zowel formele als informele gelegenheden. Er is altijd iets dat bij je past.

Dstrezzed is verkrijgbaar bij Only for Men in Rosmalen en Helmond en op onze webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop