Home
EK Grijp je kans met Hans

In 1988 wisten we in Duitsland de enige echte Europese titel nog in de wacht te slepen. Nu, maar liefst 36 jaar later, strijkt dit prachtige toernooi wederom neer bij onze Oosterburen. Krijgen de mannen van Koeman het dan eindelijk voor elkaar… dat zou toch prachtig zijn! Bij OFM. zit je tijdens het EK 2024 helemaal goed. Met ons kan je deze fantastische sportzomer aan en één ding is zeker, wij laten jou zeker niet in je (over)hemd staan.

Stressbal

Met de Hansie Hansie stressbal kan je het aan.

Knijp jij ‘m voor het EK

Begint de wedstrijd écht spannend te worden? Of wil je even afreageren, omdat bij het begin van de tweede helft de bitterballen al op zijn. Pak de Hansie Hansie stressbal erbij, knijp er stevig in en jij kan het weer aan. Je krijgt de stressbal cadeau bij een aankoop in de winkel. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, dit alleen zolang die op voorraad is. Dus wacht niet te lang… voordat je het weet grijp je mis.

Kies je favoriete winkel
Leadfmly game

Laat Hans niet uit het veld slaan.

Pak de highscore

Hou jij de ballen tegen, maar laat je de rode en gele kaarten en het vuurwerk aan je voorbij gaan? Zorg dat jij dé topscoorder bent bij OFM. en haal de hoogste highscore met Hans. Zo maak je kans op geweldige prijzen en ga jij voor de stijlvolste sportzomer ooit. Wie de schoen past… scoort!

Speel & win
Karikatuur

Vriend van OFM.

Hans Kraay jr.

Al sinds jaar en dag is Hans Kraay jr. vriend van OFM. Of hij nu aanschuift bij Goedemorgen Eredivisie, bij Beau of hij staat op het veld bij PSV – Ajax, hij geeft altijd zijn eerlijke mening en is niet bang om een scherpe opmerking te maken. Met de Hansie Hansie stressbal en Hans Kraay jr. als karikatuur geven we nog meer kleur aan de mooie en succesvolle samenwerking. Met het juiste ondeugende Dutch Dandies jasje zorgen wij ervoor dat Hans nooit in zijn (over)hemd komt te staan. OFM. & Hans kunnen het samen aan!